A murit Dana Bălcăcean! Fostul model avea 40 de ani

Dana Bălcăcean, fosta soţie a cunoscutului om de afaceri Cosmin Bălcăcean, a murit. Fostul model avea 40 de ani şi suferea de o boală de ficat.

Dana Bălcăcean avea 40 de ani şi a murit pe patul de spital, răpusă de ciroză.

Fost model al casei de modă „Casa Perla”, Dana Bălcăcean a fost căsătorită timp de şase ani cu omul de afaceri Cosmin Bălcăcean. Despărţirea lor a fost una cu scandal, iar într-un final ea a renunţat la orice pretenţie materială, pentru a-şi recupera libertatea, scrie enational.ro.

După despărţire, fetiţa celor doi a rămas în grija mamei.

Dana şi Cosmin Bălcăcean, poveste de dragoste ca-n filme

Povestea Danei Bălcăcean şi a milionarului Cosmin Bălcăcean a ţinut, multă vreme, aprinsă atenţia presei. Cei doi s-au căsătorit, cu mare fast, în anul 2006, nunta lor fiind una dintre cele mai spectaculoase din România, până atunci.  Petrecerea a costat un milion de euro, iar invitaţii, 400 la număr, au fost animaţi de nimeni alta decât Bonnie Tyler.

După cinci ani, cei doi s-au despărţit, iar fostul model a făcut dezvăluiri impresionante despre căsnicia care, spunea ea, nu a fost deloc una ca-n poveşti, aşa cum se credea.

Mai exact, blonda a mărturisit că a fost foarte des bătută de soţul milionar. Acesta, posesiv şi gelos, credea că soţia îi este infidelă şi recurgea la violenţă. La un an de la despărţire, cei doi au divorţat, dar situaţia dintre ei a rămas extrem de tensionată.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *