Aceeași Mărie în altă coșmelie. E.On își schimbă sediul, dar năravul ba!

S-a mutat sediul E.On Moldova! Bucurie! Urale! Adio înghesuială! Adio cozi și bătrâni leșinați la ghișee! Sau nu…

De la începutul acestei luni, băieții care ne umflă facturile la curent electic s-au mutat în  casă nouă. Probabil sătui să tot fie amendați de prietenii de la Protecția Consumatorului, au luat decizia să scoată nițel mai mulți bani din buzunarele abonaților pentru a plăti un sediu nou, frumos și elegant, așa cum îi șade bine unei companii care se bate singură pentru poziția de lider pe o piață în care deține monopol.

Și-au închis, așadar, sediul vechi de pe Agatha Bârsescu și, cu cățel, purcel, portar și casiere, au efectuat marea trecere spre lumea civilizată de la Palas. EOn_logo„Începând cu data de 4 noiembrie a.c., centrul va funcționa într-o nouă locație, situată în incinta ansamblului urbanistic Palas. Suprafața noului spațiu este dublă față de cea a vechiului centru, iar procesul de gestionare a solicitărilor a fost optimizat în vederea creșterii calității serviciilor oferite clienților”, se laudă într-un comunicat un „specialist în Comunicare Externă” din cadrul E.On Moldova Energie.

Nimic mai adevărat! Suprafața este, într-adevăr, dublă. Procesul de gestionare a solicitărilor a fost, într-adevăr, optimizat. Problema este că timpul de așteptare este exact același. Tot patru ore așteaptă și acum orice amărât pe care nevoia îl poartă spre singurul furnizor de energie electrică din Iași. Numai că acum are posibilitatea de a lua un elegant număr de ordine și de a se așeza, la fel de elegant, la coada tot mai lungă de la ghișeele deservite de aceleași casiere acre ca și până acum.

Contabilele sunt, însă, singurele fericite cu această schimbare. Duduile acelea dolofane cu gura mare, rânjită până la urechiușele încărcate inevitabil cu tinichele aurite, și cu cremvurștei în loc de degete tremură de fericire la gândul că timpii de așteptare s-au mărit. Acum se pot plimba și ele liniștite prin Palas, pot savura o șaormă la food-court sau pot avea impresia că au ieșit la agățat la una dintre cafenelele de acolo până să le vină rândul la ghișeu. Și ghiciți pe banii cui sunt toate astea?!

Ion din Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *