Acuzaţii de blat la meciul CF Brăila – CSMS Iaşi

Leo Grozavu

Leo Grozavu

Antrenorul echipei CF Brăila, Ion Viorel, a declarat, în exclusivitate pentru Radio GSP, că oameni din conducerea clubului au fost contactaţi de cei de la CSMS Iaşi, care le-au cerut să se dea la o parte în meciul de sâmbătă.

Oficialii brăileni au refuzat din start ideea pentru că au un proiect extrem de interesant şi vineri Federaţia Română de Fotbal a schimbat toţi arbitrii şi observatorii.
Ion Viorel a ameninţat că va retrage echipa de pe teren dacă simte că este furat şi apoi o va retrage şi din campionatul ligii secunde.

„Ion Viorel va răspunde în instanţele sportive şi civile pentru acuzele aduse!“

Managerul general al clubului CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, a declarat vineri că se va adresa comisiilor FRF în legătură cu acuzele aduse de antrenorul echipei CF Brăila, Ion Viorel, care a spus că oficialii clubului ieşean le-au cerut unor oameni din conducerea clubului brăilean să se dea la o parte în meciul de sâmbătă.

„Am văzut şi eu declaraţiile lui Ion Viorel vis-a-vis de meciul de mâine (n.r. – sâmbătă). În cazul în care domnul Ion Viorel nu prezintă probe cu care să susţină declaraţiile date, vom acţiona în consecinţă, sesizând instanţele sportive şi civile. Se pare că domnia sa doreşte, cu orice preţ, să pună presiune pe o dispută care ar trebui să se regleze pe teren şi nu prin declaraţii media“, a spus Leontin Grozavu.

Hoţul strigă „Hoţii!

Oficialul ieşean a mai adăugat că nicio persoană din cadrul clubului ieşean nu a luat legătura cu membrii conducerii grupării brăilene sau cu jucători ai CF Brăila: „Nu stă în obiceiul clubului ieşean un asemeanea gen de acţiune, iar dacă ar fi să respectăm adevărul, cu ani în urmă, brăilenii au dorit să folosească metode neregulamentare pentru un joc cu Iaşul, iar acest lucru a fost dovedit. Schimbarea arbitrilor la partida de sâmbătă dintre CF Brăila şi CSMS Iaşi a fost decisă de către CCA şi s-a referit doar la arbitrii asistenţi şi observatori, care erau constănţeni, iar unele formaţii din Constanţa sunt în luptă directă cu CSMS Iaşi pentru promovare“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *