Adela Popescu se fudulește peste tot cu bijuteria primită! Vezi ce cadou i s-a facut vedetei!

Adela Popescu este foarte fericită, doarece are un soţ care o adoră şi un copilaş care le-a adus bucurie în casă. În urmă cu puţin timp, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care le-a arătat fanilor ce bijuterie a primit cadou.

Blonda este foarte bucuroasă, a primit un inel inscripţionat cu litera ,,A’’, însă nu de la soţul ei, ci de la prietene.

adelAdela Popescu este determinată să slăbească, dar spune că nu face asta pentru ea, ci pentru micuţul Alexandru. ”Vreau să-l fac mândru pe fiul meu, pe Alexandru. Vreau când merg la vară, în iunie, să arăt foarte bine, să fie mândru de mine”, a spus vedeta, care a ajuns deja în faţa unui antrenor de fitness.

Acesta a îndrumat-o spre anumite exerciţii, pentru că i-a descoperit o deviaţie la coloană care apare după sarcină. „Într-adevăr eu stau foarte cocoşată, iar acum de când îl am pe Alexandru stau şi mai aplecată. Cumva mi s-au accentuat problemele în ultimul timp”, a recunoscut Adela. Adela Popescu are 57 de kilograme şi 1,64 de metri înălţime. Adela a mai spus că soţului ei, Radu, îl plac fetele mai..slăbuţe.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *