ADEVARUL despre Antonia a iesit la iveala: „A plecat de acasa! Si-a lasat copilul!”

Antonia a nascut in urma cu aproape o luna si este in culmea fericiri, insa, vedeta nu si-a rezolvat nici acum problemele cu fostul sot, Vincenzo Castellano. Socrul interpretei face dezvaluiri incredibile.

256119104_T

Desi ajunsesera la o intelegere in privinta custodiei fetitei, ce presupunea custodie comună pentru micuţa Maya, cei doi nu si-au incheiat inca socotelile. Se pare ca avocatul Antoniei nu a mai trimis înapoi documentul deoarece cantareata a precizat că semnează doar dacă fostul soţ este de acord ca divorţul să se încheie din vina ambelor părţi.

Ciro Castellano a dezvăluit că următorul termen a fost stabilit pe 27 februarie si spera ca lucrurile sa se rezolve. „Pe 27 februarie ne vedem la tribunal. Antonia nu mă mai interesează, e un subiect închis pentru noi. Eu nu mai comunic cu ea, nu am ce să vorbesc. Mi-a fost dragă, am ajutat-o, niciodată nu am primit un mulţumesc. M-am săturat de situaţia asta, e obositor. Prefer să nu mai comentez… Femeia a plecat de acasă, a lăsat un soţ şi un copil, ce să mai zic? Are dublă personalitate, a jucat teatru, asta e realitatea. Nu s-a ajuns la niciun numitor comun, dar nu din cauza noastră. Noi am fi închis de mult capitolul acesta, dar ea are nevoie de succes, de publicitate. Dacă vrea publicitate, mergem înainte! Să fie sănătoasă!„, a declarat Ciro Castellano

descărcare

Se pare ca Maya nu si-a vazut pana acum fratele.
„Copilul ăla nu are nicio legătură cu noi. Nu are cum să-l treacă pe numele meu. Ce treabă am eu cu copilul ăla? Nu e al nostru, nu are cum să îl cheme Castellano. E o situaţie aberantă! Dar nu pot să schimb eu legea. Nu mai vreau ceartă, nu mai vreau nimic, vreau să terminăm odată pentru totdeauna cu femeia asta. Maya nu şi-a văzut fratele, dar nu e vina noastră. Până nu se va termina tam-tamul acesta, o să rămână în Italia. Să vedem ce decide legea”, a adăugat Ciro Castellano. „Am obosit, familia mea munceşte, am treburi de făcut. Noi muncim, nu facem bani ca ea, care scoate o melodie şi îşi ia bani din alte contracte”, a mai adaugat acesta.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *