Adevărul despre Natasha de la “Românii au Talent”! A minţit că dansează la bară, dar în realitate ea…

Blonda a reusit sa lase cu gura cascata juratii, dar mai ales publicul masculin al celui mai urmarit show de divertisment din tara noastra, Romanii au Talent! Teodora Bencea, sau Natasha, este acum in mare cautare de fete pentru un salon de masaj erotic.

Natsha, care se lauda ca este cea mai buna dansatoare de show erotic din Romania, isi formeaza echipa de fete pentru masaj erotic, animatie si show-uri.

Frumoasa blonda a participat la Romanii au Talent

Frumoasa blonda a participat la Romanii au Talent

Mai exact, potrivit anuntului, tanara blonda cauta fete lipsite de inhibitii care vor sa urmeze o cariera la fel de spectaculoasa intr-un astfel de domeniu.

Natasha a reusit sa faca furori cu numarul ei la Romanii au Talent

Natasha a reusit sa faca furori cu numarul ei la Romanii au Talent

Natasha se va ocupa de instructia fetelor
Noua echipa formata in urma selectiilor organizate de Natasha isi va desfasura activitatea in cadrul unui salon din Capitala, iar marele avantaj al tinerelor este faptul ca vor beneficia de training-ul celei mai experimentate femei in ceea ce priveste erotismul prezentat sub forma de show.

Natasha a pozat topless

Natasha a pozat topless

A pictat in sanii goi

In trecut, Natasha a ajuns si pe celebra scena de la „Romanii au Talent”, acolo unde, in doar cateva minute, a reusit sa lase toata asistenta cu gura cascata. Teodora pe numele ei din buletin nu a venit sa danseze, ci a pictat cu sanii pe o panza uriasa. Dupa acest numar, Smiley si Pavel Bartos, prezentatorii show-ului, s-au declarat fascinati de talentul frumoasei blonde. (Alex Saulea)

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *