Adi Mutu a stabilit cine vor fi nașii fiului său! Află de aici cine sînt ei!

Adrian Mutu este în culmea fericirii asta pentru că, cu două zile înainte de Paște, a devenit tată pentru a patra oară. Soția acestuia, Sandra, i-a dăruit fostului fotbalist un băiețel pe care l-au numit Tiago Adrian. Managerul general al lui Dinamo a ales deja și naștii pentru băiețelului lui și al Sandrei.

betrice-si-edy-stancioiu-1016x1024Este vorba de bunii lor prieteni, Beatrice și Edy Stăncioiu. Mutu și portarul Stelei, Stăncioiu sunt prieteni foarte buni. De altfel, soții Stăncioiu au fost alături de Adrian Mutu și Sandra, pe 1 ianuarie 2016, atunci când cei doi s-au logodit pe o plajă din Cuba.

Mutu și-a făcut publică relația cu Sandra Bachici, fostă Miss România 2010, în urmă cu doi ani, chiar de Sfântul Valentin, când fostul fotbalist a dus-o pe Sandra la Poiana Brașov. Combinarea lor a fost nu lipsită de scandal din moment ce, ca să fie cu Mutu, Sandra și-a părăsit logodnicul, pe fotbalistul Laszlo Sepsi cu care Mutu fusese coleg la echipa națională. Dragostea a fost, însă, mult prea mare. Tot de Sfântul Valentin dar anul acesta, Adrian Mutu și Sandra s-au căsătorit civil la Primăria Sectorului 1.

Ajuns în funcția de manager general la Dinamo, club pentru care a și jucat în prima parte a carierei sale, Adrian Mutu este aproape să îl egaleze pe fostul șef al lui Dinamo, Cristi Borcea, la numărul de copii. Borcea are șase copii de la trei femei (trei de la Mihaela, doi de la Alina și unul de la Valentina), în timp ce Mutu are patru copii (două fetițe și doi băieți) de la trei femei.

În anul 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, vedetă de televiziune la vremea respectivă, cu care are un băiat, Mario. Cei doi au divorțat în 2003. În 2005, Mutu s-a căsătorit pentru a doua oară cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez. ‪Au împreună două fete, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, născută în 2008.

După o căsnicie de nouă ani, Mutu și Consuelo au divorțat în 2014. Sandra este a treia soție a lui Mutu și tocmai i-a dăruit fostului fotbalist al patrulea său copil, care e puțin probabil să fie și ultimul, căci Mutu are stofă de golgheter. ‬

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *