Adrian Cristea a rămas ”pe bară” nu numai în fotbal, ci și în dragoste. ”Prințul” a ajuns să cerșească iubire!

Adrian Cristea traversează o perioadă dificilă din viața sa, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Prezent în discoteca Nuba din Capitală, Cristea a încercat în zadar să cucerească o domnișoară, de la care nu prea primea atenție.

Cristea a ajuns să cerșească dragoste

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, prințului Cristea nu prea îi mai ies combinațiile cu nici o doamnă sau domnișoară. Prezent în discoteca Nuba din Capitală împreună cu un prieten și cu o blondă, cei trei, surprinzător, nu au avut masă rezervată, cum era obișnuit Adrian să petreacă ori de căte ori mergea în club.

Adrian Cristea ajuns sa cerseasca dragoste.

Adrian Cristea ajuns sa cerseasca dragoste.

Prințul Cristea a preferat de această dată să o cucerească pe misterioasa blondă…la bar. Tânăra se arăta destul de neinteresată de ceea ce îi spunea Adrian Cristea, probabil dorind să îi intre în grații. După ceva timp petrecut în Nuba, tot în aceeași formulă, care au sosit, și anume de trei, au părăsit localul, în jur de ora…trei.

Adrian Cristea este urmarit de ghinion si pe plan profesional.

Adrian Cristea este urmarit de ghinion si pe plan profesional.

 

Se pare că au apus vremurile bune pentru fotbalist, în ultima vreme, Cristea este tot mai singur și mai…trist. Potrivit unor surse din anturajul acestora, Adrian ar fi încercat o împăcare cu mama fetiței, dar cum este vorba aceea ‘’ciorba reîncălzită nu mai are același gust’’, Denisa Nechifor i-ar fi dat cu flit craiului Cristea.

Adrian Cristea a vrut o reconciliere cu mama fetitei lui.

Adrian Cristea a vrut o reconciliere cu mama fetitei lui.

Săracul ‘’prinț’’ este urmărit de ghinion
Nici în viața profesională, Cristea nu este părăsit de ghinion, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat pe jucătorul formaţiei Concordia Chiajna, Adrian Cristea, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal până la achitarea datoriei către fostul său club, Steaua Bucureşti.
‘’Nerespectarea dispoziţiilor art. 57, alin.8 din Statutul FRF – Admite cererea în temeiul art. 85.3, lit. a) din RD şi sancţionează jucătorul Cristea Adrian cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la data îndeplinirii obligaţiei de plată catre FC Steaua Bucureşti„, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.
Adrian Cristea a avut relație tumultoasă cu Bianca Drăgușanu
Timp de trei ani, Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu au avut parte de relație tumultoasă, până când fotbalistul a fost pozat cu ditamai bagajul în mână, plecând nu spre țările calde, ci în direcția vechiului apartament de burlac, din Capitală.

Adrian Cristea s-a iubit cu Bianca Dragusanu.

Adrian Cristea s-a iubit cu Bianca Dragusanu.

 

Când totul părea că s-a sfârșit, de fapt un nou scandal avea să înceapă în showbiz, când în decembrie 2013, Bianca și Adrian Cristea au petrecut o minivacanta la Paris, care s-a dovedit a nu fi o decizie spontană, așa cum amorezii au declarat atunci, asta deoarece, vedeta tv și jucatorul de fotbal și-au planificat această călătorie cu foarte mult timp în urmă. La acea vreme, sotul ei, Victor Slav, nici nu se gândea ce final va avea căsnicia lor.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *