Adrian Cristea, SCUIPAT in plina figura de fosta iubita dupa ce A FACUT ASTA cu DOUA femei!

Face ce face si reuseste sa intre in belele. De data aceasta, Adrian Cristea a intrat in colimatorul a doua foste iubite. Carla si Denisa Botcari au aflat ca fiecare a fost inselata de „Print” cu cealalta. Asa ca, blonda lui Irinel s-a razbunat.

„Intre doua nu te ploua, dar nici bine nu iti prea e”, spune un proverb din batrani, care pare sa i se aplice perfect lui Adrian Cristea. Desi are 31 de ani, „Printul” schimba iubitele ca pe sosete si nu are de gand sa se aseze la casa lui. In ultimele doua luni, fotbalistul s-a iubit cu Carla, o tanara focoasa, absolventa a doua facultati, si cu Denisa Botcari, o tanara cu veleitati de model, care lucreaza in Anglia, practicand, spun gurile rele, cea mai veche meserie din lume. Ei bine, dupa ce le-a facut pe ambele vedete, Adrian Cristea le-a si parasit pe fiecare, fiind cunoscut faptul ca isi schimba iubitele mai des decat sosete.

Toate bune si frumoase, nimic neobisnuit pana in acest moment. Numai ca, printr-o coincidenta stranie, cele doua au ajuns fata in fata si s-au pus pe barfa. Ce anume au cele doua in comun?Ei bine, relatia cu Cristea.S-au intalnit intamplator!

Dupa numai o ora de discutii aprinse, cele doua aveau sa afle „Printul” a inselat-o pe fiecare cu cealalta. Ba mai mult, le si trimitea amandurora mesaje identice. Nervoase, cele doua au pus la cale un plan pentru a se razbuna pe fotbalist pentru duplicitatea sa. Pe care, bineinteles, l-au si pus in aplicare. Ceva mai suparata, Denisa Botcari a luat si masuri mai drastice: 

Carla este noua iubita a lui Adrian Cristea

Carla este noua iubita a lui Adrian Cristea

„L-a vazut si l-a scuipat. Bineinteles, nu la propriu, doar s-a prefacut. Insa Cristea a inteles ce trebuia sa inteleaga. Apoi au decis amandoua sa mearga la TV si sa il faca de ras, sa dezvalui amanunte picante din viata lor intima. Amandoua au descoperit ca le trimitea fiecareia acelasi mesaj.

Prietenii Carlei nu au vazut cu ochi buni relatia acesteia cu fotbalistul

Prietenii Carlei nu au vazut cu ochi buni relatia acesteia cu fotbalistul

Ba chiar a mers cu Denisa la cumparaturi si a cumparat un parfum, pe care i l-a daruit Carlei. Amandoua sunt furioase si nu se vor opri aici”, a declarat un apropiat al Denisei Botcari, pentru CANCAN.ro.

Vrea sa fie batut in pat!

Carla si Denisa Botcari au facut dezvaluiri senzationale despre viata sexuala a „Printului”. Cele doua au povestit ca acestuia ii place sa fie lovit si ca nu este nici pe departe un barbat bun in asternuturi:

„Lui ii place sa fie batut, biciuit, palmuit. Are o fantezie cu bataia. Ne saruta pe gura, era aaa mecanic. Nu avea niciun feeling si nu ma facea nici pe mine sa simt ceva. Adrian Cristea nu este un barbat bun la pat””, a spus Denisa Botcari.
„Oi spuneam Koala. <> Ne-a spus ca pe astea de peste 30 de ani le bate pentru ca trebuie sa se aseze carnea cum trebuie”
, a continuat Carla.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *