Adrian Minune crede că un apropiat îl împinge spre suicid!

De ceva timp, jocul sinistru „Balena albastră” a pus stăpânire și pe vedetele noastre. Cunoscut pentru faptul că te obligă să îndeplinești o serie de 50 de provocări, dintre care ultima este să te sinucizi, acest joc este o întreagă nebunie. Efectele nebănuite ale jocului „Balena Albastră” le simte și îi dau temeri și lui Adrian Minune. Manelistul se consideră o victimă a acestui periculos fenomen și crede că soția vrea să-l împingă către suicid.

Din fericire, totul este o glumă de-a artistului, care consideră că ceea ce gătește soția sa poate fi una din provocările…mortale!

Artistul ridiculizează isteria provocată și crede că sendvișurile cu ton făcute de Cati, soția sa, tip „Balena albastră”, servite sistematic, sunt etape ale surghiunului pe care îl suportă un jucător în etapele acțiunii. „Șendvișurile făcute de ea sunt făcute pentru a mă convinge să mă sinucid”, este pus pe glume Adrian, care a găsit și un antidot, pe care-l numește „Muștarul de Aur”.  Manelistul și soția sa împlinesc în acestă toamnă 10 ani de la căsătorie, după ce alți 15 au fost împreună. Cei doi s-au cunoscut în copilărie, la bunici, în comuna Ștefăneștii de Jos, și au împreună trei copii, Carmen, Adriana și Florin Adrian Jr.” „Sunt cel mai norocos om din lume că am cunoscut-o, că e lângă mine și se ocupă de educația copiilor noștri”, spune Adrian Minune, pentru a mai „îndulci” situația.

SURSA:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *