Adrian Năstase a devenit bunic!

Ieri a fost  motiv de sărbătoare în familia lui Adrian Năstase după ce Andrei, fiul cel mare al fostului premier al României, a devenit tătic! Vestea cea bună a fost dată chiar de către fericitul bunic, care a fost nevoit să se retragă dintr-o dezbatere publică, grăbindu-se să ajungă la nepoţelul lui, adus astăzi pe lume de nora sa, Bianca Ciuvăţ.

”Vă rog iertaţi-mă. Am înţeles că avem o problemă demografică în Europa, eu mă bucur să vă anunţ că acum 10 minute populaţia României a crescut cu un bebeluş. Am un nepot să vă rog să-mi daţi voie să mă retrag”, le-a spus Adrian Năstase participanţilor la dezbatere, înainte de a părăsi grăbit sala.

andrei-nastase-taticAndrei şi Bianca şi-au unit destinele în urmă cu mai puţin de o lună, aşa cum povestea tot Adrian Năstase, de data aceasta pe blogul personal: „Andrei şi Bianca au hotărât să se căsătorească şi să ofere o familie copilului lor ce va veni peste câteva săptămâni. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simplă, la starea civilă şi la biserica, doar cu părinţii şi cu naşii, în asteptarea momentului când, la vară, vor invita toate rudele şi toţi prietenii să le împărtăşească această bucurie, la botezul fiului lor. PS Interesant, ieri, a fost prima zi din Anul Nou chinezesc, Anul Cocoşului de foc, şi a inceput un nou ciclu de 12 ani. Să aducă tuturor bucurii, sănătate şi bunăstare!”.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *