Ai acest model vechi de Nokia prin casa? Costa o avere in strainatate! Cu ce pret se vinde in Romania

Smartphonurile sunt la mare cautare in prezent si toata lumea vrea sa aiba un asemenea telefon, insa exista si o categorie de oameni care platesc bani buni pentru modele vechi.

Nokia 8210 este la mare cautare printre traficantii de droguri. Acestia nu agreeaza smartphonurile, si asta pentru ca au GPS si nu vor sa fie monitorizati, iar pentru a scapa de aceasta problema prefera Nokia 8210.

Telefonul perfect pentru buzunar, lansat in 1999, nu are Bluetooth, conectivitate sau wi-fi – ceea ce inseamna ca nimeni nu te poate spiona prin el – dar este echipat cu tehnologie infrarosu care permite transferul rapid de informatii cand dealerii trebuie sa-si schimbe telefonul. Potrivit vice.com, telefonul a devenit popular si in inchisori, pentru ca este mic si poate fi introdus cu usurinta.

Un dependent de droguri din Anglia spune ca Nokia 8210 a devenit o moneda buna de schimb. „Foloseam un Nokia 8210, iar doi dealeri de droguri s-au oferit sa-l cumpere. Mi-am dat seama ca este valoros pentru ei, asa ca le-am cerut droguri in schimbul telefonului”, spune acesta.

De vanzare in Romania

Un asemenea telefon se vinde in Romania cu 100 de euro

Un asemenea telefon se vinde in Romania cu 100 de euro

Nokia 8210 se gaseste de vanzare si in Romania, insa pretul este destul de piperat: 100 de euro, avand in vedere ca este un model foarte vechi. Foarte putina lume mai are un asemenea telefon, avand in vedere ca smartphonurile sunt la mare cautare. Insa, avand in vedere ca acesta este la mare cautare in Anglia, pretul acestui model ar putea exploda si pe piata romaneasca.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *