„Alături de Victor Slav”, grup de susţinere a băiatului de la meteo

Scandalul prefabricat de contractele de publicitate dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav poate fi urmărit direct la sursă, în postările de pe Facebook ale celor doi. Mai nou, pe reţeaua de socializare a apărut un grup de susţinere al omului de la meteo, Alături de Victor Slav, un fel de Alături de Preşedintele Nostru, al oligofrenilor. Iată câteva mostre din mesajele fanilor, cu ortografia originală:

– „Victor, a-i avut citeva luni foarte zgomotoase, luni pe care nu le merita-i,dar…fiecare isi face viata asa cum doreste. Bianca nu-si doreste un copil mai ales dupa atitea cure de slabire cumsa se ingrase ea si daca ar fi ramas gravida , vaide copilul pe care-l puta in pintece, de frica ingrasariii. Asa a VICTOR, ridica capul ,trage aer in piept,innumara pina la 3 , si mergi inainte”….

– “lumea e rea si i-au facut o publicitate urita lui Bianca si daca nu era adevarat, ei tot o birfeau ,chiar tu ziceai intr-o emisiune ca nu este usor sa-ti ti conditia fizica ca sa devi perfect…!,deci ea a muncit mult ca sa ajunga asa,iar cei rai o critica ca si-a pus silicoane si-a scos coastele ….etc,zic asa pt ca sunt invidiosi ca ei nu pot si nu au anbitia ei…!”…

– “Victor fi barbat si laso dracu pe papusa barbi ca daca sa dus sa se intilneasca cu uritu ala care nici nu stie sa vorbeasca las care o fi ata vine singura fi tare ,ca eu am inpresia nici cu Anda nucred ca ai face ceva mai bine cauta o fata cu capul pe umere…”

şi, în final, unul dintre cele mai emoţionante mesaje:

– „nu te impaca cu ia nu te merita cum mai poti sta cu ia cand ea se intalneste si cu cristea esti alt gen de om nu esti ca ea te fc de ras nu meriti o fata cinstita si care te iubeste sta numai langa tn nu pleaca cu altu nu concep asa ceva.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *