Alex Velea îi spune verde în faţă! Ce-l enervează cel mai tare la Antonia

Alex Velea şi Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au încetat să se mai ascundă de ochii curioşilor. Mai mult decât atât, artistul a început să-şi declare dragostea în văzul tuturor şi nu se sfieşte să spună ce apreciază şi ce nu-i place la viitoarea mamă a băieţelului lui.

636x636_velea

Alex Velea şi Antonia nu se mai ascund şi-şi mărturisesc sentimentele care-i stăpânesc în faţa tuturor. Dacă până de curând refuza orice comentariu, acum cântăreţul îşi strigă iubirea şi nu ezită să dezvăluie lumii întregi calităţile cu care Antonia i-a furat inima.

„Prima calitate este că nu ne-am certat niciodată în viaţa noastră. E generoasă, asta e o calitate a ei. Mă motivezi, asta e o mare calitate. Ştii mereu sa ma surprinzi şi asta (n.r. copilul) este cea mai mare surpriză”
, a spus Alex Velea.

Cu toate astea, Velea nu a ezitat să spună şi ce nu suportă la viitoarea mămică: „Acorzi increderea ta unor oameni care nu merită, pui la inimă vorbele rele – în sensul că te afectează câteodată. Oricum, ai învăţat să te mai detaşezi de treaba asta”.

Copleşită de vorbele iubitului ei, Antonia i-a răspuns cu foarte multă dragoste: „Tu eşti prea bun”.

 

 

Sursa: spynews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *