Alina Borcea, sătulă de scandalul din ultimele zile. Unde s-a refugiat blonda ca să scape de stres

Alina Borcea s-a săturat de scandalul din ultimele zile, declanşat de dezvăluirea Valentinei Pelinel, şi s-a refugiat la munte, împreună cu băieţelul ei şi cu încă o prietenă.

Sarcina Valentinei Pelinel şi scandalul declanşat de când s-a tot vehiculat că tatăl copilului este nimeni altul decât Cristi Borcea au determinat-o pe Alina să ia o hotărâre de ultim moment.

Tânăra de 31 de ani nu vrea să mai dea ochii cu presa şi, pentru a se linişti, a plecat în Poiana Braşov. Potrivit Ştirilor Kanal D, Alina a fost surprinsă pe pârtie împreună cu băieţelul ei de trei ani, George, şi cu câteva prietene.

Cu toate că distracţia de la munte e în toi, Alina a afişat o mină tristă, semn că nu se poate debarasa atât de uşor de problemele din familie. În tot acest timp, Cristi Borcea se află internat în spitalul Floreasca, unde a făcut câteva analize necesare în cazul pacienţilor care au avut intervenţii la inimă. În cursul zilei de vineri, el va fi externat.

Tot la munte, dar în Franţa, se relaxează şi Valentina Pelinel. După dezvăluirile care au declanşat un scandal de proporţii în România, fostul model s-a refugiat la o prietenă, în Franţa, unde va sta în următoarea lună. La revenirea în ţară, ea va face lumină în ceea ce-l priveşte pe tatăl copilului ei.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *