Am aflat cat va scoate din buzunar Gigi Becali pentru ca Steaua sa se intoarca in Ghencea! DETALIILE contractului cu Armata!

Va prezinta datele noului contract dintre CSA (MApN) si clubul lui Gigi Becali. In cel mai scurt timp, Steaua se poate intoarce in Ghencea, insa pentru asta, patronul trebuie sa plateasca 30.000 euro pentru un singur meci.

Ajunsa in pribegie dupa ce au pierdut procesul cu Clubul Sportiv al Armatei, jucatorii Stelei au primit o veste buna. Satui sa se plimbe in jurul Bucurestiului pentru a se antrena, campionii se pot intoarce pe stadionul traditionala in cel mai scurt timp.
Astfel, conform Gazetei Sporturilor, reprezentantii clubului patronat de Gigi Becali ar si ajuns la un acord cu cei de la CSA, iar cat de curand se poate semna un nou contract intre parti pentru folosirea bazei sportive din Ghencea.


Datele noului contract

A anuntat in exclusivitate, pe 8 septembrie, reluarea negocierilor dintre Steaua si CSA pentru revenirea echipei pe arena in care a cunoscut cele mai mari performante din istorie.

 

Cum in ultimul timp fanii Stelei nu s-a inghesuit la meciuri, fiecare partida disputata in Ghencea aduce pierderi financiare

Cum in ultimul timp fanii Stelei nu s-a inghesuit la meciuri, fiecare partida disputata in Ghencea aduce pierderi financiare

 
Armata a scumpit cu 3000 de euro
A aflat si datele noii intelegeri intre parti, iar suma pe care o va plati Gigi Becali pentru reintoarcerea in Ghencea nu este deloc mica.

Daca ultima oara, Armata primea 27.000 de euro pentru un meci (iar echipa trebuia sa dispute cel putin zece partidein Ghencea) pe viitor, daca actele vor fi semnate, pentru fiecare meci jucat de ros-albastrii, tariful va creste cu mai bine de 10%, la 30.000 de euro.

 

Gigi Becali a rezolvat problema legata de stadion, iar acum trebuie sa se inteleaga cu cei de la MApN in legutura cu folosirea marcii Steaua

Gigi Becali a rezolvat problema legata de stadion, iar acum trebuie sa se inteleaga cu cei de la MApN in legutura cu folosirea marcii Steaua

 

Si numarul partidelor obligatorii va fi mai mare, astfel ca de la 10 jocuri, echipa lui Radoi va fi nevoita sa dispute 12 partide pe terenul traditional. Utilitatile, curatenia, ingrijirea terenului vor intra in pret, clubul avand o singura cheltuiala: firma de securitate care sa asigure orginea la evenimentele sportive.

 

Se intorc cu totii in Ghencea
In contul acestei sume, campiona se va putea antrena in Ghencea si va avea acces la cantonament. Mai mult, anumite grupe de juniori vor avea acces la toate terenurile din Complexul Sportiv Steaua.

 

National Arena costa 50.000 de euro
In comparatie, un meci disputat pe National Arena, stadion folosit in ultimele sapte luni de Steaua scoate din conturile clubului lui Becali suma de 50.000 de euro.

 

 

In plus, ros-albastrii erau nevoiti sa inchirieze teren pentru antrenament, fie la Mogosoia, fie la Buftea, acolo de unde erau evacuati de fiecare data cand echipele nationale aveau actiuni. In aceste conditii s-a ajuns la situatia in care elevii lui Radoi nu au avut unde sa se antreneze si s-au plimbat in jurul Capitalei pentru a gasi un teren.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *