Anamaria Prodan spune care este cel mai valoros lucru din averea sa!

Anamaria Prodan a dezvăluit, într-o emisiune TV, care este cel mai de preţ lucru pe care îl deţine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentală pentru cunoscuta impresară.

„Cel mai vechi lucru pe care îl deţin este o cruce cu Iisus de argint foarte, foarte veche, de la tatăl meu”, a mărturisit Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai frumoase şi mai unite cupluri din showbiz-ul nostru. Cei doi au dezvăluit, de curând, cum au reuşit să-şi păstreze relaţia şi să rămână uniţi peste ani, în ciuda dificultăţilor inerente. Cei doi au vorbit despre secretul căsniciei lor şi au dezvăluit cum reuşesc să păstreze vie iubirea.

„Eu cred că respectul este cel mai important într-o familie şi faptul că avem atât de mulţi copii frumoşi şi cuminţi au făcut ca această căsnicie să fie atât de trainică şi un exemplu. Eu mi-am dorit foarte tare ca toţi copiii mei să fie independenţi”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf a spus că au avut grijă să-şi conducă copiii pe drumul succesului, care nu este unul deloc uşor: „Trebuie să înţeleagă că performanţa înseamnă sacrificiu. El este cel mai mic şi normal că are parte de cea mai mare atenţie din partea noastră”.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *