Andra arunca BOMBA despre relatia cu Catalin Maruta: „Nu mi-a placut deloc” Ce a facut-o sa se schimbe la180 de grade

Andra si Catalin Maruta se iubesc din anul 2005 iar acum se pregatesc sa devina pariti pentru a a doua oara. Cantareata si-a deschis inima si a facut o declaratie senzationala.

Andra nu l-a placut pe Catalin de prima oara cand l-a intalnit. Totul s-a schimbat in momentul in care prezentatorul … s-a tuns.“Il apreciam. Punea lumea sa cante si eu eram in peri¬oada in care voiam sa demonstrez. Imi convenea emisiunea lui. Eram amici.

Nu-l vedeam atunci ca pe barbatul cu care mi-as petrece toata viata, mai ales cand avea parul lung. Nu mi-a placut deloc. Cand s-a tuns, atunci am inceput sa-l privesc cu alti ochi”, a spus cantareata pentru Okmazagine.Catalin Maruta si-a dat repede seama ca Andra este jumatatea pe care o visa, iar de atunci au ramas impreuna si si-au constuit o familie.
“La inceput nu-mi venea sa cred ca am gasit un om atat de normal, corect si matur, la 19 ani. Incepusem relatia si cu timpul mi-am dat seama ca are tot ce-mi doresc la o femeie. Imi aduc aminte cum a fost cu mutatul.

andra-maruta-cuplu

 

Cand eu stateam in garsoniera mea, Andra statea cu parintii in Bucuresti si tot povesteam ca sa locuim impreuna. Am venit o data de la TVR, iar Andra era acasa si foarte hotarata. Cu un geamantan, o veioza si un tablou”, a spus Catalin Maruta.Andra este insarcinata in luna a 6-a si urmeaza sa aduca pe lume o fetita.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *