ANDRA a văzut această imagine cu ea în braţele lui PEPE, aşa că a reacţionat imediat! Iată ce a scris soţia lui CĂTĂLIN MĂRUŢĂ

Cântăreaţa Andra a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 30 de ani, dar ziua de 23 august a reprezentat pentru ea un alt motiv de bucurie, vedeta sărbătorind 8 ani de când este soţia lui Cătălin Măruţă.

Cu această ocazie, un apropiat al cuplului i-a lăsat Andrei un mesaj emoţionant, care a fost însoţit şi de o fotografie în care cântăreaţa este în braţele sale, într-o îmbrăţişare. Pepe a fost cel care a dorit să îi transmită Andrei cele mai bune gânduri, gestul fiind făcut pe Facebook.

„La mulţi ani, Andra! Multe, multe împliniri, multe bucurii şi mai ales multă sănătate atât ţie cât şi Evei şi lui David şi lui Cătălin fiindcă este cel mai important! Restul se rezolvă cumva! La mulţi ani, naşa! Te iubim! Petrecere frumoasă!“, a fost mesajul lui Pepe, care a însoţit imaginea de pe Facebook. După ce a văzut postat pe reţeaua socială această urare, Andra a reacţionat imediat, lăsând şi ea un mesaj. „Mulţumesc mult!“, a fost reacţia soţiei lui Cătălin Măruţă.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *