Andreea Bălan îşi doreşte un al doilea copil!Vedeta zice că s-a pus pe treabă serios!

Andreea Bălan se declară o femeie împlinită, are o carieră de succes, iar pe plan personal lucrurile merg foarte bine, se bucură împreună cu soţul ei de fiica lor, Ella. Cântăreaţa a mărturisit că are de gând să îşi mărească familie, Andreea şi George vor să devină părinţi pentru a doua oară.

Ne mai dorim un copil, ne-am pus pe treabă. Ella a venit după 6 luni, n-a venit imediat, nu mai avem disperarea primului copil. Eu vreau fetiţă, George vrea băieţel. Poate-l vom concepe în Jamaica.” a declarat vedeta.

Mai mult decât atât, vedeta a făcut dezvăluiri despre cariera pe care ar putea să o urmeze Ella. La mine a fost dur totul, am avut un succes uriaş la o vârstă fragedă n-am ştiu să-l gestionez. Ella cred că va fi actriţă, face grimase de acum, dar sper să şi danseze. Va face ce doreşte ea. Pe mine faptul că nu aveam bani să mănânc, m-a ambiţionat să evoluez. Am luat-o de două ori de la zero. O data când m-am certat cu tata şi încă o dată când am pierdut un apartament de 90.000 de euro. a mai spus aceasta.

La aproape nouă luni de la nunta făcută pe tărâmul făgăduinţei, Andreea Bălan vrea să-şi convingă soţul să îşi facă un blog culinar, pentru că are nişte reţete delicioase şi este extrem de priceput în bucătărie. George Burcea însă nu e de acord, pentru că nu are suficient timp: e implicat în multe proiecte, iar când nu e la filmări îşi dedică întreaga atenţie fiicei sale, Ella.

„(…). Vreau să-l conving să facă un blog de gătit. Nu vrea, e foarte ocupat, are multe proiecte. (…). Face o ciulama super, răcituri, dar şi un cozonac cu rahat! A învăţat de la bunica lui să gătească, el a stat la Botoşani. El şi mama gătesc mereu…”, a dezvăluit Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *