Andreea Berecleanu are probleme mari de sănătate!

Andreea Berecleanu a vorbit despre problemele de sanatate cu care se confrunta. Desi zambeste de la pupitrul stirilor de la Antena 1, in realitate, vedeta se confrunta cu multiple hernii de disc, iar pentru asta trebuie sa faca recuperare medicala toata viata.

Din cauza herniei de disc, vedeta nu poate face sport asa cum isi doreste:  „Sunt o femeie îngrijită, nu fac nimic special! Nu mă culc niciodată seara fără să mă demachiez,  fac sport atâta timp cât în permite spatele, pentru că mai am dureri, dar încerc să le ţin în frâu.  Eu am mai multe protruzii şi hernii de-a lungul coloanei, nu doar una, şi trebuie ca pe tot parcursul vieţii sa ma recuperez, să-mi refac musculatura paravertebrală şi asta cere ani de zile. Fac sport dimineaţa  si seara acasă câte 10-15 minute şi recuperare într-un cadru specializat. Elongaţii (n.r. manevră fizică  prin care se urmăreşte lărgirea temporară a spaţiului dintre vertebre, în scopul degajării discurilor intervertebrale)  şi decompresie vertebrală fac de trei ori pe săptămână”, a declarat ea la Antena 1.

Andreea Berecleanu și medicul multimilionar Constantin Stan s-au căsătorit anul trecut. Cununia civilă a fost pe 18 septembrie, iar cununia religioasă, pe 5 noiembrie. Andreea venea după divorţul de Andrei Zaharescu, el după o relaţie  de mulţi ani cu Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist. Una dintre domnișoarele care au strălucit la cununia religioasă a Andreei  fost chiar fiica ei, Eva (15 ani), o adolescentă foarte frumoasă. O moștenește perfect pe mama ei. Dar și medicul Stan are o fiică, și fiica lui este cu doar opt ani mai tânără decât Andreea.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *