ANDREEA TONCIU, emoţionată până la lacrimi! A primit cel mai emoţionant cadou de ziua onomastică şi l-a arătat imediat tuturor

Andreea Tonciu se bucură din plin de ipostaza de mămică, dar şi de cea de soţie, iar odată cu ziua onomastică pe care şi-a sărbătorit-o cu o zi în urmă, de Sfântul Andrei, aceasta a arătat tuturor cel mai emoţionant cadoul pe care l-a primit până acum.

Mai exact, bruneta a avut parte de o surpriză chiar din partea fiicei sale, Rebeca. Andreea Tonciu a găsit-o pe micuţă cu alături de o foaie, pe care scria „La mulţi ani, mami! Te iubesc mult! Şi pe tine şi pe tati!“. Desigur, micuţa fostei asistente TV a „complotat“ cu soţul acesteia, Daniel, care cu siguranţă a stat în spatele ideii. Imediat ce a văzut toate acestea, vedeta a făcut publică imaginea pe contul ei de Facebook.

„Cel mai frumos cadou din viaţa mea, te iubesc enorm!“, a fost mesajul Andreei Tonciu care a însoţit poza. Imediat ce au văzut toate acestea, internauţii s-au declarat topiţi de „tablou“ şi au lăsat mii de aprecieri.

Aşa a găsit-o Andreea Tonciu pe micuţa ei, în urmă cu câteva ore
Aşa a găsit-o Andreea Tonciu pe micuţa ei, în urmă cu câteva ore

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *