“Andreea Tonciu este urâtă şi lipsită de feminitate!”

Alina Nechifor

Alina Nechifor

Andreea Tonciu este un personaj controversat în viaţa mondenă din România care s-a remarcat doar prin scandaluri şi pictoriale incediare din revistele pentru bărbaţi.

Această „vedetă” a stârnit nu doar imaginaţia consumatorilor de cancan-uri ieftine, ci şi repulsia celor care cunosc într-adevăr cum se construieşte o imagine adevărată şi efortul depus pentru a ajunge un model de talie internaţională.

Printre cei din urmă se numără şi managerul agenţiei “First Models”, din Iaşi, Alina Nechifor.

Despre pseudo-vedete

“Andreea Tonciu este de departe în topul prostiei omeneşti! Este dizgraţioasă, de la modul în care vorbeşte şi se comportă, până la felul în care arată!”, spune cu fermitate Alina Nechifor.

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu

Fosta „pupăză“ a Andreei Bahmuţeanu s-a alăturat de câteva ori la prezentări, pretinzând că este un fotomodel, însă nu îndeplineşte aceste cerinţe:

“Trebuie să punctez un lucru esenţial: Andreea Tonciu nu se încadrează în nicio tipologie de model. Nu are ce căuta pe un podium! Nu are ce căuta în nic o şedinţă foto! Dacă operaţia de rinoplastie ar fi ajutat-o, şi-ar fi putut face o şedinţă foto <profi> pentru acel cabinet de estetică la categoria <before and after>. Dumnezeu şi medicii mai fac minuni, dar la «pitzi» Tonciu era muuuult nas şi au zis: cu un nas mai mic sau mare, tot urâtă şi lipsită de feminitate e. Aşa că au renunţat la visul fetei!”, afirmă Alina.

Managerul ieşean, specialist în domeniul modelingului, spune că Andreea Tonciu nu ar fi reuşit niciodată să apară pe „sticlă“, dacă nu s-ar fi implicat în scandaluri şi situaţii penibile deoarece “nu are nimic de spus, fiind un exemplu foarte prost pentru tinerele domnişoare care stau în faţa televizorului şi o urmăresc!”.

Alina Nechifor, deşi este tânără, are o activitate profesională de invidiat, fiind foarte apreciată în acest domeniu. Totodată, şi-a construit o carieră de success în modeling fără a apărea dezbrăcată, aşa cum face marea majoritate a aşa-ziselor vedete din lumea mondenă din România.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *