ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Marius Moga și Bianca Lăpuște SE CĂSĂTORESC!

De câteva luni formează un cuplu frumos și solid iar, acum, au decis să meargă mai departe. Marius Moga și iubita lui, Bianca Lăpuște, au anunțat că se vor căsători.

Bianca-Lapuste-si-Marius-Moga03

 

Vestea cea mare nu a fost făcută publică pe căi oficiale, ci într-un cerc de prieteni apropiați. Unul dintre aceștia a fost atât de bucuros pentru cei doi tineri încât a anunțat pe toată lumea despre ceea se anunță a fi nunta anului.

Astfel, informația a apărut în premieră la Cabral, care se declară pe această cale un romantic incurabil: ”Da. Probabil sunt naivo-romantico-incurabil dar tocmai ne-am înmuiat toți când am aflat ca Marius a cerut-o de nevastă. Și viitoarea doamnă Moga a zis… DA!”

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte, care este corespondent ProTV de Iași, s-au cunoscut în timpul filmărilor ultimului videoclip al cântăreţului, „Pe barba mea”, care a fost lansat în luna iunie, şi, de atunci, sunt de nedespărţit.

„Relaţia nu există făra iubire, iar iubirea o creezi moment cu moment. Sunt convins că oamenii sunt făcuţi să se descopere şi atunci cand se potrivesc în comunicare, în gândire, în simţire urmează doar partea cu descoperitul. Sunt foarte atent la felul în care doi oameni creează o conexiune între ei. Da, se poate spune că am găsit-o greu. E un model de femeie pe care l-am căutat pentru că mi se pare frumos că oricum femeia face mai multe lucruri decât bărbatul în societate. Mi se pare frumos să fie atât de ambiţioasă de la început „, spunea Marius Moga despre iubita lui cu ceva timp în urmă.

 

Sursa:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *