Anuntul a fost facut! „Adelina si Speak au plecat doi si s-au intors trei”.Vezi cine a facut dezvaluirea

Adelina Pestritu si Speak, iubitul ei, s-au intors recent din America, acolo unde au fost in vacanta si s-au distrat pe cinste, iar Madalin Ionescu a facut anuntul.

Adelina si Speak s-au distrat de minune in Las Vegas, acolo unde au petrecut clipe minunate. Desi multa lume se astepta ca la intoarcere bruneta sa anunte ca este insarcinata, acest lucru nu s-a intamplat. “Adelina si Speak au plecat doi si s-au intors trei”, a spus Madalin Ionescu, insa acesta s-a referit la noua piesa a lui Speak. Protagonista videoclipului este chiar iubita sa.

Sunt fericiti impreuna

Chiar daca nu este inca insarcinata, acest lucru se poate intampla in scurt timp, avand in vedere ca Adelina si iubitul ei au spus in mai multe randuri ca vor sa faca un copil. Cei doi sunt impreuna de un an, insa relatia lor a fost inca de la inceput una foarte stransa. Pe unde merg, emana fericire si se vede de la o posta ca sunt facuti unul pentru altul.

Fosta sotie a lui Liviu Varciu declara in urma cu cateva luni ca nu este speriata de faptul ca a trecut printr-o casnicie esuata. “E ca si cum am fi casatoriti, doar ca lipseste acel act si marea petrecere! Ma simt pregatita in totalitate sa fac o a doua nunta! E o responsabilitate foarte mare!”, spunea bruneta.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *