Anuntul facut in urma cu putin timp de Anamaria Prodan! “Ma raliez!” Cu ce se va ocupa dupa ce a ramas fara licenta de impresar!

Anamaria Prodan nu pare lovita de decizia Federatiei Romane de Fotbal, iar dupa ce a ramas fara licenta de impresar a anunta ca nu va renunta la meseria ei. Aceasta se bazeaza pe o decizie FIFA, hotarare care, din 2015, nu o obliga sa detina licenta.

Anamaria Prodan a primit o lovitura grea. Zilele trecute, Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca licenta de impresar a sotiei lui Laurentiu Reghecampf a fost suspendata. Informatia a fost confirmata de Adrian Stangaciu, presedintele Comisiei pentru Acordarea Licentelor de Agenti de Jucatori din cadrul FRF. “Licenta doamnei Prodan a fost suspendata automat. In acest moment, nu mai are dreptul sa isi exercite meseria de agent FIFA. Are la dispozitie 90 de zile pentru a plati taxa, pentru ca in caz contrar i se va retrage licenta”, a declarat Adrian Stangaciu, motivul acestei decizii fiind legat de neplata politei de asigurare de rapsundere profesionala.

„M-am raliat deciziei”
Miercuri, Anamaria Prodan a oferit un rapuns pe marginea acestui subiect: “In ceea ce priveste informatiile venite dinspre FRF si preluate de o parte a presei fac urmatoarele precizari: Subsemnata m-am raliat deciziei FIFA privind agentii de jucatori”, a scris Anamaria pe pagina ei de facebook.

 

“Din 2015 nu o sa mai fie nevoie de licenta”

 

Mai mult, aceasta nu a parut deranjata de decizia Federatiei, asta pentru ca, din 2015, nu va mai avea nevoie de licenta pentru a profesa in acest domeniu. “Voi continua sa imi manageriez toti jucatori, la fel ca si pana acum, contractele dintre mine si jucatori fiind incheiate in limitele si conform legislatiei civile in vigoare.De asemenea , un mare avantaj il constituie faptul ca orice litigiu izvorand din activitatea mea va fi supus doar jurisdictiei instantelor de drept comun ceea ce reprezinta un mare pas spre normalitate. Faptul ca nu mai sunt obligata sa imi exercit profesia sub egida FRF reprezinta un avantaj pentru mine . Nivelul la care am ajuns in aceasta profesie este dat de modul cum mi-am indeplinit obligatiile asumate fata de jucatori, colaborarile dezvoltate cu cluburi din tara si strainatate si nicidecum de afilierea la FRF. Acesta este si unul dintre motivele pentru care FIFA a decis ca aceasta activitate nu poate fi conditiinata de apartenenta la o federatie nationala si ca aceasta profesie trebuie exercitata de oricine este capabil sa o faca”, a precizat impresarul, bazandu-se pe o circulata a FIFA.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *