Aproape cea mai buna veste pe care putea s-o primeasca Gigi Becali dupa gratii. Are legatura cu 65 de milioane de euro si…

Gigi Becali a primit in urma cu cateva zile o veste buna: chiar daca nu va fi eliberat din inchisoare, exista o mare posibilitate ca in scurt timp, in conturile nepotului sau preferat sa intre 65 de milioane de euro

CANCAN.ro a dezvaluit in exclusivitate, in urma cu cateva luni, ca Vasile Geambazi, nepotul preferat al finantatorului Stelei, are de primit peste 65 de milioane de euro din partea statului roman drept despagubire pentru un teren. El s-a judecat o buna perioada de timp pentru a primi despagubiri, iar intr-un final, instanta i-a dat castig de cauza.

Executare silita

Vasile Geambazi este nepotul preferat al lui Gigi Becali

Vasile Geambazi este nepotul preferat al lui Gigi Becali

La scurt timp dupa decizia instantei, Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) anunta ca Vasile Geambazi va primi banii, insa nu toti o data, asa cum ar fi visat tanarul proprietar al terenului, ci in cinci transe intinse pana in 2019. Acest lucru l-a nemultumit profund pe Geambazi, astfel ca a cerut in instanta executarea silita a ANRP, iar magistratii au admis acest lucru. Numai ca reprezentantii statului s-au miscat repede si l-au “blocat” pe nepotul preferat al finantatorului Stelei. Juristii Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor au contestat in instanta executarea silita.Geambazi a castigat procesul

Geambazi, care administreaza firma Arcom, are o relatie excelenta cu Teodora, verisoara lui, (fiica cea mare a latifundiarului)

Geambazi, care administreaza firma Arcom, are o relatie excelenta cu Teodora, verisoara lui, (fiica cea mare a latifundiarului)

Procesul a debutat la inceputul acestui an, iar, in urma cu cateva zile,  judecatorii au respins cererea ANRP. Cu siguranta Vasile Geambazi s-a bucurat la aflarea vestii.  La fel  si Gigi Becali, avand in vedere ca banii respectivi vor intra in conturile acestuia,  mai ales ca finantatorul Stelei i-a cedat nepotului sau preferat unele afaceri.  Geambazi mai are insa de asteptat, si asta pentru ca decizia instantei poate fi atacata cu apel.

„Eu doar i-am dat banii lui Vasi!”

La 32 de ani, Vasile Geambazi a primit de la unchiul sau fraiele celor mai importante afaceri ale familiei. Impreuna cu tatal lui, Constantin Geambazi, Vasile detine 93% din clubul Steaua! Tanarul afacerist administreaza si firma Arcom (in portofoliul careia se afla multe dintre terenurile latifundiarului).

Vasi se bucura de increderea unchiului sau

Vasi se bucura de increderea unchiului sau

Nu doar ca i-a incredintat actiuni la Steaua, sau i-a dat pe mana firma Arcom, dar l-a pus sa conduca si cea mai mare sera din Europa, pe care Becali o detine la Popesti-Leordeni. “Am de gand sa investesc 20 de milioane de euro. De sere se va ocupa nepotul meu, Vasi! Eu doar i-am dat banii!”, spunea Gigi Becali in urma cu ceva timp.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *