Arată bestial la 50 de ani! Actriţa din ‘’House of cards’’, ROBIN Wright, face furori cu picioarele sale

Robin s-a născut în Dallas, Texas, dar a crescut în San Diego, California, începându-şi cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. La cei 50 de ani, actriţa arată arată foarte bine, petrecând multe ore în sala de sport.

Paparazzi au fotografiat-o pe fosta soţie a lui Sean Penn, în Veneţia, la cumpărături şi luând micul dejun în oraş. Picioarele vedetei arată impecabil şi este mândră să le expună în toată splendoarea lor.

 

Actriţa s-a luptat să primească acelaşi salariu ca şi partenerul ei din serialul’’House of cards’’, Kevin Spacey

Există puţine filme sau seriale în care bărbatul, figura patriarhală, şi femeia sunt egali. În House of Cards sunt”, a afirmat actriţa de 50 de ani în Huffington Post. În al doilea sezon al serialului, Kevin Spacey câştiga 500.000 de dolari pe episod, aşa că Wright a cerut aceeaşi sumă. „La un moment dat am văzut statistici care arătau că personajul Claire era mai popular decât personajul Frank. Prin urmare am profitat de ocazie şi le-am spus: Vreau să fiu plătită ca şi Kevin, aţi face bine să îmi măriţi salariul, altfel fac totul public„, a spus Robin Wright.

Robin Wright, alături de partenerul ei, Kewin Spacey.
Robin Wright, alături de partenerul ei, Kewin Spacey.

Şi a mers. „În cazul serialului House of Cards, fiindcă lucram în permanenţă, mi-am putut impune propriul salariu. Dacă nu te impui prin notorietate şi prezenţă, ieşi din joc şi ajungi actriţă de categoria B. Nu mai sprijini box office-ul„, a adăugat ea.

La un moment dat am făcut o pauză în carieră. Nicole Kidman şi Cate Blanchett au făcut câte patru filme în anul în care mi-am crescut copiii. Acum, la 50 de ani, simt oarecum că m-am întors„, a încheiat Robin Wright.

Debutul lui Robin Wright în actorie

Şi-a făcut debutul în filmul cult clasic al lui Rob Reiner „The Princess Bride” şi de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe de cinema, jucand şi în Robin Hood: Prince of Thieves (1991), The Playboys (1992), Forrest Gump (1994), The Crossing Gurad (1995), Moll Flanders (1996).

Wright a mai jucat în „The Private Lives of Pippa Lee”, alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves şi Blake Lively. Filmul a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin 2009.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *