Are aproape 70 de ani, dar… Răspunsul fabulos al Israelei când a fost întrebată dacă mai face sex cu sotul ei!

Desi are 67 de ani si o multime de probleme de sanatate specifice varstei, Israela Vodovoz are mare grija de casnicia ei. Desi pare imposibil, femeia de afaceri si sotul cu 23 de ani inca au o viata sexuala activa.

Ea are 67 de ani, el 44. Nu, nu sunt mama si fiu, ci sot si sotie. Israela Vodovoz si Liviu formeaza un cuplu de aproape un deceniu si, desi multi au crezut ca relatia lor nu va dura, iata ca timpul si-a spus cuvantul. De atunci, relatia lor a trecut prin multe greutati:au avut probleme in afaceri, agravate mai apoi de problemele de sanatate ale Israelei. Nonconformisi si atipici, Israela si Liviu au trecut peste toate impreuna si au pus casnicia lor mai presus de orice.

Israela si Liviu spun ca se iubesc ca-n prima zi

Israela si Liviu spun ca se iubesc ca-n prima zi

Chiar si acum, desi a trecut demult de prima tinerete si are si probleme serioase de sanatate, femeia de afaceri nu isi neglijeaza sotul si incearca sa ii arate in fiecare zi cat de important este pentru ea. 

Se iubesc la fel de mult ca inainte!

 

La randul sau, Liviu isi copleseste sotia cu mici cadouri si cu declaratii siropoase de dragoste. Mai mult, desi pare greu de crezut, cei doi inca au o viata sexuala activa.

Intrebata daca sotul o iubeste noaptea la fel ca la inceputul relatiei lor, Israela a oferit un raspuns halucinant: „In primul rand sufletele fac dragoste si dupa aceea si celelalte. Cand se intalnesc, de ce nu? Diferenta dintre o femeie si un barbat este ca la femeie se poate, pe cand la barbat, dupa o varsta, se poate mai putin sau se poate deloc, cum spune Liviu. Nu ne lasam, avem sufletul tunar si daca mai ai langa tine un om ca Liviu care inca mai spune „te iubesc’ cand pleaca, „te iubesc” cand se intoarce, „te iubesc” cand iese. Si iti si arata. Imi spune, dar imi si arata” 

Nu au vrut un copil!

Intrebata in repetate randuri de ce nu a facut un copil, Israela Vodovoz a tinut mortis sa lamureasca lucrurile: „Eu mi-am dorit la inceputul relatiei noastre si Liviu mi-a spus ca nu vrea sa-mi periclitez eu sanatatea. Pentru fiecare lucru exista o varsta, mai ales cand devii parinte si nu trebuie sa luam acest subiect de a deveni parinte ca pe un lucru pur si simplu de egoism personal. Trebuie sa luam in primul rand in considerare copilul! Da? Iar copilul, din punctul meu de vedere, nu este indicat sa creasca alaturi de parinti batrani.
Diferenta de varsta intre parinti si copil nu trebuie sa fie mai mare de 30 de ani, daca e s-o spun pe aia dreapta! De ce? Pentru ca dupa aceea intervin diferentele de opinie, de gandire care oricum sunt intre generatii”

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *