Aşa e cînd nu mai poţi de bine! Bianca Drăguşanu şi-a schimbat din nou look-ul!

Bianca Dragusanu, un look nou-nout! Bianca Dragusanu a inceput noua saptamana de munca in forta. Prezentatoarea de la „Te vreau langa mine” si-a schimbat radical culoarea parului. In emisiunea de astazi a aparut bruneta.

Uimita de transformare vedetei, o doamna din public a intrebat: „Oare unde e Bianca?”, „M-am gandit sa o inlocuiesc ca vine Halloween-ul.

Trebuia sa vin cu schimbarea la fata, sa fiu si eu in termeni. Sper ca nu v-am speriat prea tare cu noul meu look”, a deschis Bianca emisiunea. Prezentatoarea nu e straina de schimbarile de look.

De-a lungul timpului Bianca a incercat nenumarate nunate de par, de la blond, la roscat aprins, brunet, cenusiu…

Dupa scurta introducere despre schimbarea de look Bianca Dragusanu a impartasit cu telespectatorii ce preocupari a avut weekend-ul acesta: „Am sculptat dovleci cu fiica-mea. Am stricat vreo 2 pana sa-mi iasa unul decent.

I-am pus o palariuta, ce-am stiut si eu ca trebuie sa fac sa-i fac pe plac micutei mele. Desi este foarte mica este foarte, foarte, pretentioasa si stramba foarte usor din nas. M-am chinuit si m-am chinuit tare. Pana la urma mi-a iesit ceva foarte dragut”, a spus Bianca.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *