Asa mama, asa fiica! Cu toate ca are doar 15 ani, Lori deja isi invata fata sa faca ASTA!

Loredana nu este doar o artista moderna, ci si o mamica pe care multi copii si-ar dori s-o aiba. Blonda este atat de open minded, incat gasca fiicei ei o cheama in oras si pe artista!

Loredana Groza (43 ani) face o echipă extraordinara cu fiica ei, Elena (15 ani), și cu Edi Taras, chitaristul cantaretei. Petrec mult timp impreuna, se plimba, vorbesc si rad mult, ca o adevarata gasca de prieteni.

Asa i-au surprins si paparazzii revistei Ciao! intr-un mall din Bucuresti.

Din imagini putem deduce ca Elena si chitaristul mamei ei se au ca fratii si se harjonesc de parca s-ar sti de o viata.
Cei trei au iesit la o plimbare prin mall impreuna cu o prietena a Elenei, si au umblat prin magazine fara o tinta precisa, desi preferatele lor au fost magazinele de haine si cele de decoratiuni interioare.

Prietenie la catarama cu un chitarist

Fiecare era de mana sau lipit de umarul cuiva, si foarte frumoase sunt, mai ales, pozele in care ii vedem pe Elena si pe Edi tinandu-se de gat, ca doua fete, sau ca doi baieti care au atatea sa isi spuna, chiar si fara cuvinte, ca intr-o tovarasie in care te simti foarte in largul tau.

Elena nu a uitat si de mama ei, de Loredana, care si-a tinut si mama de mana, caci si ele sunt foarte bune prietene, si nu e departe ziua cand Elena, care nu duce lipsa de talent muzical, si probabil ii va calca lui Lore pe urme.

Sursa: cancan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *