Aşa tată, aşa fiu! Băiatul lui Ştefan Bănică jr. face, deja, ravagii!

Radu Ştefan Bănică este fiul celebrului Ştefan Bănică Jr. Acesta calcă pe urmele tatălui său în ceea ce priveşte cariera, dar nu numai. În vârstă de 14 ani, este băiatul cel mare al lui Bănică si al fostei sale iubite, Camelia Constantinescu. Adolescentul a moştenit foarte multe de la tatăl său celebru, cum ar fi frumuseţea fizică, talentul şi înclinaţia către arte, respectiv pictură şi actorie.

La liceu face furori printre tinere, a obţinut chiar şi titlul de Mister Boboc în clasa a IX-a. Colega şi buna prietenă a tatălui său, Oana Sîrbu, alături de care Ştefan Bănică a jucat în filmul „Liceenii”, i-a făcut o adevărată declaraţie în mediul online printr-o melodie.

Eşti asa frumos! este titlul melodiei pe care i-a postat-o pe pagina sa de Facebook. Se pare că cei doi sunt foarte buni prieteni, se urmăresc pe Facebook şi de ce nu, artista îi oferă sfaturi adolescentului aflat la început de drum.

Ştefan Bănică a preferat de multe ori să îşi ţină viaţa de familie departe de ochii curioşilor. Cu toate acestea, şi-a scos fiul la evenimente publice sau la concerte. Ultimul la care au mers împreună este anul acesta, la Media Music Awards. Ambii au purtat haine elegante, au atras toate privirile.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *