Așchia nu sare departe de trunchi! Ia priviți-l pe băiatul lui Cătălin Zmărăndescu!

Catalin Zmarandescu este cel mai mandru tata! Adrian Mihai i-a calcat pe urme si este un luptator MMA de temut. Totul se intampla datorita sprijinului tatalui sau, celebrul Catalin Zmarandescu. Luptatorul o duce foarte bine in Anglia, acolo unde s-a mutat in urma cu mai multi ani. Ultima bucurie a luptatorului este reprezentata de fiul sau, care exceleaza din ce in ce mai mult in acest sport sangeros.

Acesta ii este antrenor fiului sau care a reusit sa obtina o victorie importanta sambata seara. Adrian Mihai Zmarandescu si-a facut KO adversarul, inca din a doua runda. Luptatorul de MMA care se bucura ca a ajuns la varsta majoratului l-a infruntat pe John Oliver.

„Highlight-urile meciului meu din WCMMA de Sambata seara unde am reusit sa castig prin KO in runda a 2-a. Vreau sa le multumesc fanilor mei pentru ca sunt alaturi de mine la fiecare meci, sponsorilor mei, colegilor din sala, familiei mele si nu in ultimul rand ii multumesc pentru disciplina, confidentialitatea si antrenamentele grele pe care mi le ofera zi de zi antrenorului si tatalui meu Catalin Zmarandescu! Oss!”, a postat Adrian Mihai pe contul sau oficial de Facebook.

Pe langa activitatea competitionala, Catalin Zmarandescu detine si o afacere in capitala Londrei. In urma cu ceva timp, luptatorul a deschis o sala la care vin sa se antreneze in jur de 200 de cursanti, de la copii si pana la persoanele in varsta care doresc sa se mentina in forma. La clubul fostului bodyguard al lui Becali se pregatesc mai multi sportivi care practica luptele de contact la nivel de performanta, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *