Asta i-a lăsat moștenire Anda Călugăreanu fiicei ei

Ioana Tufaru a mărturisit că bunuri materiale nu a moştenit decât un tablou de la mama ei. Fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit însă că anual primeşte însă bani din drepturile de autor ale pieselor mamei ei.

Ioana Tufaru duce o viaţă la limita supravieţuirii, căci averea moştenită de la mama sa nu a fost nici pe departe pe cât şi-ar fi imaginat unii. Femeia susţine că tot ce i-a rămas de la regretata artistă este un tablou şi drepturile de autor ale operei acesteia. Anual femeia primeşte de la Centrul român pentru administrarea drepturilor artiştilor interpreţi o sumă modică. Aceasta a spus că din banii primiţi anul trecut şi-a cumpărat ujn televizor, iar cu cei pe care urmează să-i primească anul acesta plănuieşte să-şi ia un televizor.

“Anul trecut mi-am cumpărat de ei un frigider, că nu aveam. Acum să văd ce bani mai primesc, mi-am propus sa îmi iau un televizor mai bun, pentru că în momentul ăsta am unul pe tub, foarte vechi. Păstram ca amintire un tablou cu mama, dar a căzut şi s-a făcut cioburi, l-am aruncat la coş. Aceea a fost singura amintire materială pe care o aveam de la femeia care mi-a dat viaţă”, a declarat Ioana Tufaru pentru click.ro.

SURSA;cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *