Atac dur la adresa lui Mircea Badea: “E un tantalau! Nu ma intereseaza ce vorbeste despre mine!”

Mircea Badea nu se potoleste nici dupa ce a fost batut de Teodor Emi. Acum, prezentatorul s-a luat de antrenorul sau, Marius Tita, cel care i-a oferit replica, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Prezentatorul Mircea Badea si-a facut un nou dusman din lumea sportului. In emisiunea pe care o prezinta, „Mirciulica” s-a legat din nou de un luptator. Este vorba de  Marius Tita, unul dintre cei mai respectati oameni din MMA-ul din Romania. Drept raspuns, in prima faza, sportivul a preferat un mesaj inscriprionat pe un tricou.

Marius a avut un meci greu de MMA in gala organizata de RXF la Sala Polivalenta

Marius a avut un meci greu de MMA in gala organizata de RXF la Sala Polivalenta

“Ca raspuns, mi-am facut tricoul, de ce sa stau sa ma cert cu el”
Luni, Marius Tita a vorbit in exclusivitate pentru CANCAN.ro si a explicat de ce a ales sa raspunda prin intermediul unui mesaj inscriptionat pe un tricou:

Marius i-a raspuns vedetei tv cu un mesaj inscriptionat pe tricou

Marius i-a raspuns vedetei tv cu un mesaj inscriptionat pe tricou

“Ca raspuns, mi-am facut tricoul, de ce sa stau sa ma cert cu el. Eu cand intru in cusca tin 5.000 de oameni cu sufletul la gura, asta e cea mai mare satisfactie, nu ce zice el. Nu ma intereseaza ce vorbeste tantalaul asta despre mine! Eu nu am zis nimic, am scris doar pe un tricou: “Mircea Badea is my bitch”.

Marius a fost atacat de Mircea Badea

Marius a fost atacat de Mircea Badea

Suparat ca acuza sportivii de performanta
Marius Tita ne-a spus ca este deranjat la culme de faptul ca Badea persifleaza munca  marilor sportivi ai tarii. “Pe el nu il intereseaza munca multora. A ras de Alina Dumitru, de Lucian Bute, de o gramada de sportivi. La cat a muncit fata asta, daca o vad pe strada pe Alina, ma pun in genunchi in fata ei.  tantalaul asta a facut-o cu ou si cu otet! Am 25 de ani de sport, am peste 300 de meciuri si el vorbeste de mine…!”, ne-a mai spus Marius Tita.

Mircea Badea a criticat dur, in emisunea sa, meciul lui Tita din cadrul galei RXF de la Sala Polivalenta, spunand ca luptatorul roman a incasat o “bataie crunta” in primele doua runde. “M-am uitat la o gala de MMA si l-am vazut pe acest domn, care a fost antrenorul lui motoreta, ala care a venit cu muay thai-ul lui. Este vorba de domnul Marius Tita, cel care s-a batut cu un alt cetatean. Domnul Tita a castigat meritat meciul in repriza a III-a. In realitate insa, si-a luat o bataie crunta de la copilul ala. A stat pe spate. Doua reprize si jumatate a incasat o multime de pumni. In viziunea mea, asta inseamna sa iei bataie. Marius Tita nu a dat nicio lovitura. Bai motoreta, antrenorul tau e curajos. S-a luptat cu copilul ala din Israel, a castigat meciul pe bune si a luat bataie pe bune. Tot respectul. Motoreta, nu mai fi las. Am inteles ca esti mare campion. Nu ai reusit sa imi faci nimic, iar acum nu stii cum sa mai fugi”, a spus Mircea Badea. (Sursa foto facebook.com) (A.S.)
Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *