Atenţie la tomberon!

camin-studentescDe parcă nu ar fi suficiente condiţiile jalnice, taxele mari, pretenţiile profesorilor, studenţii sunt furaţi şi de boschetarii care îşi fac veachul pe lângă căminul C2 din Târguşor-Copou. În imediata apropiere a căminului, este un toberon frecventat de diferiţi indivizi, care pleacă deseori cu câte un laptop, cu ceva de-le gurii de pe la geamuri sau cu câte un telefon în desagă.

Într-o zi a lăsat o colegă geamul deschis timp de câteva minute şi s-a dus până la bucătărie. Când s-a întors şi-a dat seama că lipsesc 3 laptopuri, un telefon şi câţiva bani. Imediat am anunţat poliţia şi administraţia, dar mi-au spus că timp de 2 săptămâni camerele video nu au mers. Când am întrebat cine va fi tras la răspundere, au ridicat din umeri. Nu cred că voi mai fi despăgubită vreodată. Şi acum plătesc rată la calculatorul furat “, ne mărturiseşte o studentă păţania sa.

Nimeni până acum nu a rezolvat această situaţie, în ciuda faptului că studenţii au făcut reclamaţii mai tot timpul. Probabil că cei de la administraţie speră să lungească acestă poveste la nesfârşit, trăind cu speranţa că, poate, studenţii se vor lăsa păgubaşi. Dar cum minciuna este începutul oricărui furt, vorbele celor din administraţie nu prea mai au crezare, dat fiind faptul că în ciuda numeroaselor asalturi, tomberonul acolo a rămas şi bineînţeles şi oamenii străzii, care mai trag cu ochiul din când în când pe la geamuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *