Ați aflat ultima ocupație a lui Smiley? Distribuie iarbă!

Smiley s-a apucat sa distribuie iarba! Da, este o veste care ne-a uimit pana si pe noi. Si totul a pornit de la hitul verii 2017, ‘Sa-mi fie vara’, pe care l-a lansat in urma cu cateva saptamani. Smiley iubeste vara, soarele, apa calda, iarba si natura. Asa ca s-a gandit sa isi bucure fanii cu aceste elemente. Toti cei care lucreaza la birou si se inscriul in jocul sau, vor primi IARBA din partea lui.

Nu, nu este iarba la care sigur te gandesti ci gazon. Smiley livreaza celor care vor sa stea cu picioarele in iarba, ladite la birou. In ladite pune bucati mari de gazon verde pe care poti sta cu picioarele. Scopul este sa te relaxezi si sa te bucuri de verde.

Alaturi de aceasta idee inedita, Andrei Maria a mai lansat o provocare pentru fani: #BareFootChallenge. Adica trebuie sa te filmezi descult oriunde, mai ales in natura. Artistul ii provoaca pe toti sa faca video in picioarele goale pe piesa “Sa-mi fie vara”.

Pe langa distractie, miza campaniei #BareFootChallenge este castigarea unor premii foarte cool. Cele mai populare si votate video-uri postate de vor primi super gadgeturi. Pe langa asta, Smiley a pregatit si zeci de ladite cu gazon pentru cei mai norocosi fani ai sai.

19023675_10155262945087332_9201689141759687571_o-1024x683 „De maine, toata lumea in picioarele goale. Vreau sa-mi fac viata in picioarele goale. #BareFootChallenge. Eu imi doresc sa-mi fie vara in fiecare zi, sa fie iarba in loc de trotuare si sa nu avem garduri care sa ne separe. Asa arata una dintre imaginile mele ideale despre bucurie, prietenie si vara.
Nu trebuie sa uitam sa ne bucuram de natura, de lucrurile simple, sa punem mai mult accent pe starea noastra de spirit, pe prietenie decat pe valorile materiale. Provocarea mea de vara pentru toata lumea este sa se distreze in piciorele goale, sa cante, sa danseze, sa faca orice nebunii. Si sa impartaseasca bucuria asta in imagini”, povesteste Smiley citat de protv.ro.
SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *