Ați văzut-o vreodată pe Lavinia Pîrva la plajă?

TTT1329Lavinia Pirva in costum de baie. Cantareata de 32 ani este la mare împreună cu cățelul ei, un bichon havanez care pare că ar fi avut chef să se afle oriunde-n altă parte, dar nu la mare. Lavinia a încercat din răsputeri să îl atragă pe patruped în valurile mării, să facă și ei doi o baie ca oamenii, însă animalul nu a vrut sub nici un chip să intre în apă.

Lavinia nu l-a forțat, i-a oferit libertatea de a nu se tranforma subit într-un câine de mare, însă nici nu a renunțat prea repede la idee. S-a așezat în patru labe, a stropit cu apă în jur pentru a-i face bichonului poftă de baie, însă animalul, nu și nu.

TTT1423-590x1024În cele din urmă, Lavinia s-a resemnat. În aceste poze vedem încercările ei de a-și îmbăia cățelul în mare, dar mai vedem și corpul puțin rotunjit al Laviniei.

Încerc să am un stil de viață echilibrat, fără excese“, spunea Lavinia despre stilul ei de viață. După Ștefan Bănică Junior, iubitul Laviniei, n-are rost să vă uitați în aceste poze, că nu e. El este în altă parte. Lavinia a venit la mare doar cu cățelul.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *