Bahmuțanca o ține tot într-un scandal! Tura asta s-a luat de Miss Piggy, colega ei de emisiune!

Un scandal de proporţii a avut loc în emisiunea lui Cristi Brancu între cele coprezentatoare iar totul s-a petrecut în pauza de publicitate. Adriana Bahmuţeanu a ţinut s-o corecteze pe Miss Piggy care a avut o reacţie nepotrivită faţă de un interlocutor, iar Rocsana Marcu a izbucnit într-o criză de nervi, cu o replică ce în mod sigur nu i-a făcut cinste!

În timpul emisiunii lui Brancu, Miss Piggy, aşa cum este cunoscută Rocsana Marcu din cauza asemănării cu celebrul personaj din ”Muppets” şi-a dat în petic şi a fost ”certată” de Adriana Bahmuţeanu, iar de aici a pornit tot scandalul. Potrivit unor persoane care au fost de faţă la toată întâmplarea, ieşirea necontrolată a Rocsanei are însă legătură cu faptul că nu a participat la şedinţa cu toţi cei implicaţi în emisiune, înainte de intrarea în emisie. Aici s-a pus la punct desfăşurătorul dar aşa cum se procedează de obicei, s-a stabilit şi momentul când va fi sunat unul din invitaţi pentru a-l introduce în direct, precum şi întrebările care urmează să-i fie adresate. Surse din cadrul postului de televiziune au dezvăluit pentru CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, că invitatul, care urma să vorbească la telefon despre drama Denisei Manelista, a acceptat să răspundă numai la un set de întrebări convenit dinainte şi a menţionat clar că nu va răspunde pe marginea unui anume subiect, ci le va închide telefonul dacă vor insista în acea direcţie!

Discuţia în direct a evoluat însă tocmai în zona pe care persoana de la telefon voia să o evite, iar cea care i-a pus întrebarea ”de pe lista neagră”a fost chiar ”Miss Piggy”. Rocsana Marcu a refuzat să asculte indicaţiile producătorului primite prin cască, care i-a spus extrem de clar să se oprească. A călcat pe bec, iar invitatul a avut fix reacţia de care se temeau realizatorii emisiunii. A venit însă pauza de publicitate care a salvat situaţia. La fumat, la doi paşi de platou şi în prezenţa invitaţilor din emisiune, printre care şi actorul Marius Bodochi, colega ei de platou, Adriana Bahmuţeanu, i-a reproşat lui ”Miss Piggy” că ”aşa ceva nu se face” iar Rocsana a început să zbiere la toată lumea, ajungând la replici aruncate lui Bahmu de genul ”tu nu te uiţi la tine cum arăţi”. În criza ei de personalitate, Miss Piggy a nesocotit faptul că anii de jurnalism al Adrianei Bahmuţeanu sunt, cu singuranţă, mai mulţi decât kilogramelele ei, iar greutatea nu are ce căuta în această ecuaţie. Bahmuţeanca a calmat însă situaţia, replicându-i în mod politicos dar ferm, Rocsanei Marcu. Iar conflictul a fost stins.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *