Bârfe de tot soiul, mai rele ca usturoiul

Cine a evadat din Copou direct pe ecranul din Aeroport: Și totuși, Renu a evadat! Sau, cel puțin, bântuie. Gluma publicată de un ziar ieșean de 1 aprilie s-ar părea că are un sâmbure de adevăr. Altfel, nu ne explicăm de ce la Aeroport, pe ecranele alea pe care se dau reclame se perindă în continuare nume cunoscute, cum ar fi ”Turbozone”, ”Fene Grup”, ”I.C. Brătianu” etc. Ne-am uitat noi la tot programul, dar poza lui Renu totuși n-am văzut-o. Acum, din două, una: sau Renu face contracte de publicitate și de pe strada Dr. Vicol, sau a plătit contractul acum un an și încă nu s-a terminat. Ok, dar măcar vedeți că firma nu se mai cheamă Fene Grup de ceva vreme…

Mutu a fost achiziţionat la Iaşi. Află unde vrea să joace: După ce a râs toată lumea de ei, că au ajuns să susțină un candidat botoșănean la evroparlamentare, leberalii ieșeni s-au ambiționat și au plantat și ei un candidat local. Îl știți, Andi Moară, fost șef la un club de cercetat ce s-a făcut înainte de 1989. Fratele lu’ frate-su geamăn, de. Da, ăla! Șansele lui de a fi ales de pe locul zece sunt egale cu cele ale Ucrainei de a-și lua Crimeea înapoi, dar asta contează prea puțin. Șeful nostru drag de Cejău, Avoievodiţei, a început să-l plimbe peste tot, să-l învețe lumea. Ba o conferință de presă, ba un miting prin munți, ba niște alegeri interne, ba o lansare de avioane. Partea proastă este că omul nu zice nimic. Iar dacă deschide gura, e dezastru, că n-are-o treabă cu discursul politic. Cum să-l știe lumea de candidat, atunci? Ce-ar fi să-i dați un tricou pe care să scrie asta? Sau o pancartă, ceva?

Alo, domnu’ Fox, se aud orgiile de pe Splai Bahlui? Pe un mal frumos, Splai Bahlui se cheamă, într-un turn faimos, un bloc comunist cu 10 etaje, între Podu de Piatră și Podu Roș, și-a luat culcuș, prin prima casă, un vajnic paznic de lupi și hiene, pre numele lui de alint Sorinel Iliuță. Omușteanul nostru joacă zilnic, pe strada dr. Vicol, în producția viața bate filmul. Adică, e slujbașul conului Fox și ține în proprietate cheile și pulanul, fluierul și pistolul. Dom’le, meseria-i meserie, frișca pe pălărie. Numai că Sorinel a împrumutat masiv obiceiurile lupilor și hienelor pe care le păzește, și se dedă des și puternic în cușca de pe malul Bahluiului la sex sălbatic cu strigături și online game-uri cu urlete antice și de demult. Adică, acasă, Sorinel își pierde, monșer, controlul și rage ca un bou dus la montă, uitând că nu e la târlă și locuiește cu alți oameni laolaltă. Bă, Sorinele, dacă copiii tăi, pe care încă nu-i ai, ar auzi onomatopeele tale de pornostar și vedetă de wrestling pe care le emiți la momentul culminant, cam ce sentiment de maimuță evoluată ai încerca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *