Bârfe glumețe, spuse cu naturalețe: scaune albe făcute cu negri

Scaune albe făcute cu negri

Povestea merge mai departe dacă ai scaune omologate. Asta le-a transmis UEFA oficialilor ieșeni să facă dacă vor ca meciul CSMS Iași cu Hajduk Split să aibă loc pe arena din Copou. Problema e că tre să fie montate în tribune 11 mii de bucăți în 12 zile, deci aproape o mie pe zi. Iar altă problemă e că firma prestatoare are prea puțini angajați ca să facă față la așa comandă babană. Dar soluția s-ar fi găsit deja. S-a suplimentat numărul angajaților albi cu angajați negri. Miza fiind prea mare, toată lumea bună și oficială e de acord să fie lăsați în pace să producă scaune, că e meci de Europa League și nu știm când mai pupăm așa ocazie. Bineînțeles, nici nu fluieră arbitrul începutul meciului, că toți negrii sunt plecați înapoi în țara lor și nici nu au fost vreodată pe la noi.

Ghici cine umblă prin târg cu aspiratorul stricat

Tocmai ne-a parvenit ieri la redacție una bucată informație mondenă și imobiliară. Mondenă, căci e vorba de un bolid de lux care se plimbă prin oraș. Căruța asta bengoasă e un Merțan SLK de ultimul răcnet, alb la culoare, care a sărit de 50 de mii de euroi, preț de listă. Șoferul bolidului este binecunoscutul om cu masca de Oxygen, Cris Harbuzteanu, concurentul imobiliar lui Gigi Keshku pe tarlalele din Tătărași și de aiurea. Faza e că de câteva zile Merțanul supermișto e pocnit serios în față, iar mascatul cu Oxygen încă schimbă vitezele prin oraș. Noi l-am văzut în intersecția de la Cotnari, așa paradit la bot cum e, dar tot nu ne explicăm de ce nu duce patrupedul SLK la un tinichigiu autorizat să-i cosmetizeze carcasa. Ar fi o explicație: cică atâta  vreme cât motorul turează, aspiratorul de gagici încă e valabil.

Bătaie pentru o bere expirată

Panarama cât casa din bojdeuca liberarilor nu e doar cu strigături peste mese și petiții la Buldog, cum ar crede unii naivi. Cică în ședințele de pe Podul Înroșit s-ar fi aruncat și niște scatoalce, așa ca între prietenii nervoși care trebuie să împartă o amărâtă de sticlă cu bere. Căci ce altceva este feleala liberară după scorul jalnic de la locale? Un pretenar liberar zicea că totuși berea e marca Noroc. Oare de aia golănașul simpatic Edy Buboz a sărit la gâtul colegului Daniel Juratul din Vale, ăla suspect de un mic plagiat pe la doctorat? Le-or fi cedat nervii de la berea e expirată sau pentru că vor să pună mâna pe dopul de la sticlă care-i lipsă la colecția de capace?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *