Beyonce de Romania, batuta de iubitul turc?! Ibrahim a intrat peste ea in casa si…

Scandal monstru intre Beyonce de Romania si iubitul turc, dupa ce barbatul a facut o criza de gelozie. Ibrahim a mers in urma cu cateva zile acasa la mama fetitei lui Nicolae Guta si a fost la un pas sa-i aplice o corectie fizica.

Ibrahim a luat foc cand a aflat din presa ca Madalina s-ar iubi cu un alt barbat, asa ca a trecut la fapte. A pus mana pe telefon si a sunat-o pe tanara sa-i ceara explicatii. Beyonce s-a jurat ca nu exista alt barbat in viata ei si ca nu a calcat stramb, insa turcul nu a fost convins de cele spus de blonda, asa ca s-a dus glont acasa la aceasta. Iar acolo i-a facut un scandal monstru si i-a aruncat cuvinte grele. Madalina a incercat sa-l calmeze pe Ibrahim si i-a repetat ca este singurul barbat cu care se iubeste, insa acesta nu parea foarte convins.

Mai mult, lucrurile au fost la un pas sa degenereze si sa se ajunga la bataie, insa, din fericire, acest lucru nu s-a intamplat. Dupa ce spiritele s-au mai calmat, Beyonce de Romania a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook. “NU caut nici un barbat! Am deja o relatie cu un barbat minunat. NU-mi mai dati mesaje de dragoste pentru ca NU ma intereseaza, nu sunt in cautare de barbati”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *