Blestemul care a lovit familia Elenei Cârstea. Plânge în fiecare zi la mormântul fiului!

La două luni de la moartea fiului ei vitreg, Elena Cârstea are, din nou, necazuri grave. De data aceasta, soţul cântăreţei trece prin momente cumplite şi a intrat într-o depresie cumplită, pricinuită de dispariţia băiatului său cel mare.

 

Plecată acum mulţi ani din ţară, în America, pentru a-l urma pe bărbatul de care se îndrăgostise, Elena Cârstea s-a ataşat enorm de cei doi copii ai acestuia din prima căsătorie, doi băieţi.În toţi aceşti ani, cântăreaţa nu a pierdut nicio ocazie să mărturisească faptul că are o familie mare şi fericită. Nici prin gând nu îi trecea că asupra ei se va abate o asemenea nenorocire. În urmă cu două luni, însă, Elena Cârstea a avut parte de un şoc extrem de puternic. Fiul său vitreg, Brett, a fost găsit fără suflare, iar poliţiştilor le-a fost greu să elucideze cauzele morţii tânărului de 32 de ani. Prietenii, în schimb, au mărturisit cu sinceritate că tânărul avea probleme grave cu alcoolul şi drogurile. De altfel, la prima vedere, se pare că Brett a murit din cauza unei supradoze, desi, tocmai ieşise recent dintr-o clinică de dezintoxicare. Însă, puterea viciului a fost mult prea mare, iar Brett a cedat.

Brett a murit din cauza unei supradoze
Brett a murit din cauza unei supradoze
Suferă în tăcere după fiul decedat!

Băiatul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane care l-au plans, însă, cel mai afectat a fost, fără dar şi poate, tatăl băiatului. Soţul Elenei Cârstea nu s-a dezlipit o clipă de sicriu, rugându-şi fiul să se întoarcă.

Soţul Elenei Cârstea a intrat în depresie după moartea fiului cel mare
Soţul Elenei Cârstea a intrat în depresie după moartea fiului cel mare

Au trecut două luni de atunci, însă bărbatul nu a putut trece peste moartea băiatului:”E deprimat, a intrat într-o depresie adâncă, Plânge zi de zi, merge la cimitir, nu îl poate alina nimeni. Spune că durerea îl mistuie, că îl visează pe băiat, că îi e foarte greu să accepte realitatea, că nu poate trăi fără Brett. Elena îi este tot timpul alături, cele două fete la fel, mereu încearcă să îl înveselească, însă nimic nu îi alină durerea bietului om. Ti se rupe sufletul dacă îl vezi. A slăbit, este distrus de durere”.

sursa: cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *