Bogatul, tot bogat! Ce viață ducea Gigi Becali în pușcărie

Gigi Becali a luat partea multor detinuti dupa ce a vazut ce inseamna sa iti duci traiul dupa gratii. In ciuda faptului ca, in urma cu cateva saptamani, sustinea ca ce greu e la penitenciar, latifundiarul din Pipera a stat in lux.

Patronul stelist a marturisit ca statea singur in celula, ca isi facuse baldachin din al doilea pat in care trebuia sa doarma un alt puscarias si ca de curatenie se ocupa un gardian. Gigi Becali a marturisit ca a dus-o bine in inchisoare pentru ca il cheama Becali.

„Eu aveam apă în fiecare zi. Aveam patul meu. Al doilea pat nu exista pentru l-am scos ca să îmi fac baldachin, să mă legăn. Condiţiile mi le-am făcut eu pentru că sunt Becali şi nu putea niciun militian să îmi zică nimic. Mâncam cu lingură şi furculiţă de aur.

Eu ştiu că ceilalţi o duc greu. Victor (n.r. vărul său, Victor Becali) o duce greu. Sunt 14 în cameră. La mine eram 8 şi eu comandam. Ştiţi cine m-a ajutat? Numele meu m-a ajutat, Becali. Miliţianul îmi mătura în celulă. Alţii nu pot să facă asta în închisoare”, a declarat Becali la România TV.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *