Bomba anului! O celebra prezentatoare Tv, acuzata ca se prostitueaza: „Acum traieste cu un client!”

Caz socant in lumea televiziunii din Romania. O celebra prezentatoare Tv este acuzata de fostul ei sot ca se prostitueaza. Barbatul sustine ca are imagini in care fosta lui sotie apare alaturi de un client.

S-au iubit dupa care s-au despartit. Aceasta este povestea unei celebre prezentatoare TV si a fostului sot. Cei doi s-au iubit atat de mult incat au facut si un copil. Pana aici totul si frumos. Insa, barbatul o acuza pe femeie ca nu munceste cinstit.

Fostul sot al prezentatoarei TV

Fostul sot al prezentatoarei TV

Fostul partener de viata marturiseste ca ea isi castiga existenta facand prostitutie. Acesta marturiseste ca femeia a ajuns sa ceara de la clienti pentru o ora de sex cate 150 de euro.

„Nu a luat niciodata legatura cu mine. Dansa declara ca nu doreste sa imi comunice adresa. Ce fel de exemplu poate sa fie o mama care practica prostitutia. Cat despre copilul pe care il am cu ea…a fost un copil dorit, asteptat si momentul a fost unul greu de exprimat si chiar am fost in sala cand a scos primul tipat”, a declarat, intr-o emisiune TV fostul sot.

Dovada prezentata de barbat ca aceasta face acest lucru

Dovada prezentata de barbat ca aceasta face acest lucru
n momentul cand a avut loc divortul, minorul avea un an si patru luni iar copilul a ramas la ea.
Sursa: cancan.ro

1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *