Botezatu: „Am făcut sex 24 de ore încontinuu! Eram epuizat”

Înainte de sărbătorile pascale, Cătălin Botezatu s-a răsfăţat în Turcia, unde, la invitaţia unui prieten, a stat la două dintre cele mai fiţoase hoteluri de cinci stele din Belek.

A mers la golf, la restaurante, s-a relaxat la spa-urile de ultima generaţie a stabilimentelor şi a făcut o repriză de jacuzzi în acelaşi loc în care şi-a tonifiat muşchii şi celebrul David Beckham anul trecut.

Nu fac eforturi mari ca sa ma întreţin, însă vârsta îşi spune cuvântul, uneori şi programul dezordonat, alteori şi alimentaţia incorectă, aşa că încerc, cel puţin în vacanţe, să mă îngrijesc. În fiecare zi fac sport, ture de piscină, alerg pe bandă, iar la final, aleg întotdeauna o repriză de jacuzzi şi căzi cu alge, ajută la fineţea pielii”, a declarat Botezatu.

Cătălin Botezatu

În plus, designerul recunoaşte că un rol foarte important în menţinerea prospeţimii îl joacă şi sexul.

Dincolo de masaje şi sport, fac mult sex. Trebuie să recunoaştem că sexul sau dragostea te ajută să te menţii. Eu calculez amorul în momente de fericire şi, cum în ultima vreme mi le împart doar cu o anumită persoană, este minunat. Înainte mai făceam nebunii, acum m-am mai liniştit”, a dezvăluit Bote.

Cătălin Botezatu

Cea mai lunga partidă în pat din viaţa mea s-a consumat la Bâlea Lac. Am făcut sex 24 de ore încontinuu cu o femeie care, din păcate, nu mai este cu mine. Aveam 32 de ani şi a fost minunat. Nici nu mai ştiam când era noapte, când era zi… Beam, mâncam şi o luam de la capăt, ce mai, o nebunie. La final, am fost epuizat”, a încheiat Cătălin Botezatu.

Sursa: showbiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *