Butucă, un om năcăjât

Bârfe pe bune

Ca nucile încuiate s-au dovedit a fi parlamentarii portocalii cocoţaţi de ceva timp în vârful filialei, la mica cerere a colegului lor de partid, Butucă. Adrian, intrat pe uşa din dos a partidului la promoţie cu dereftorul Nani-nani, s-a mirat foarte când cei în care a crezut nespus au dus cu toţii mâinile la ochi, urechi, nas şi alte orificii anatomice. Parcă le-ar fi cerut marea cu sarea! Adilică n-avea nevoie decât de o scutire pe caz de boală de impozite la stat. Vreun milion de epuroi. Ce mare chestie! Acum boala se agravează şi se lasă cu dosar penal şi Adilică s-a supărat foc şi e tare năcăjât că nu-l ajută nimeni. Nici Mihaela, nici Nicuşor (de la care, între noi fie spus, a sperat mult!!!) şi nici măcar Petrică, pe care-l ştie de când se jucau cu puţa-n ţărână. Ultimul, mai mai că ar pune botul, dar îi e frică. E un marinar sus care veghează!

Şi, fiindcă tot mai crede că e minor şi nu poate fi judecat, Adrian şi-a propus să se răzbune. Cum a făcut? Simplu: amanetează doi marţafoi cu pretenţii de ziarişti, le toarnă un purcoi de bani şi dăi, neică, babaroase pe capul coţofanelor de să le iasă pe nas. Normal că marţafoii au întors povestea ca la Braşov, unde au făcut ei cursuri de specialitate de onanologie şi agramaicalităţi, şi astfel, lumea bună a Iaşului (cei care au doi-trei lei pentru ziare) a putut citi ca arabii, pe invers, de ce Adrian a rămas fată bătrână. Ca şi cum interesează pe cineva!

Da’, la ce bun atât efort dacă procurorii tot îşi dau ghes care să bată primul la uşă!

Adriane, dacă erai deştept, veneai la noi şi-ţi făceam noi reclamă! Şi-n plus, fiindcă ne placi, să ştii că noi îţi luam doar jumătate…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *