Când era copil, Botezatu a primit un cadou la care nu te gândeşti

Înainte de 1989, foarte puţini copii îndrăzneau să viseze la daruri excentrice, deoarece ştiau că era foarte posibil ca dorinţele să nu se împlinească. Totuşi, Cătălin Botezatu a trăit un moment unic în copilăria sa. Şi-a dorit ca de Crăciun să primească un dar cu totul ieşit din comun.

Visul său a devenit realitate, deşi vârsta nu-i permitea să aprecieze adevărata valoare a acelui cadou. Mai mult, viaţa lui se putea schimba complet chiar de la cinci ani. Destinul a făcut ca el să devină designer şi un campion al sporturilor de iarnă. Cătălin Botezatu a dezvăluit pentru ziarulring.ro, natura cadoului care i-a marcat copilăria. „Primeam cadouri de la părinţi şi, ca orice copil, mă bucuram de ele. Că erau scumpe sau ceva simbolic, ele însemnau mult pentru că veneau de la o persoană dragă mie. Un cadou memorabil a fost un bob, pe care mi l-am dorit foarte mult. L-am folosit de Crăciun, în Poiana Braşov, cred că aveam vreo cinci ani”, a spus Bote.

Anii au trecut şi gusturile în materie de cadouri s-au mai schimbat. Designerul nu apreciază latura materială a unui cadou, iar pentru 2014 dorinţele sunt modeste. „Nu vreau nimic, doar sănătate de la Dumnezeu! Cadourile, de obicei, mi le ofer singur”, a mai adăugat Cătălin Botezatu.

(sursa: www.ziarulring.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *