Când greşeşte nevasta, trage soţul! Cazul Popa

Soţul senatoarei Mihaela Popa, asemănat în tinereţe cu Alain Delon chiar de consoartă, a fost mătrăşit de la conducerea Oficiului Teritorial pentru IMM. Motivul: a ales greşit tabăra.

Emil-Popa

Emil Popa

Jale mare, bocete şi suspine în familia senatoarei pierdeliste Mihaela. Motivul? Frumosul său soţ, Emil Popa, cel cu care parlamentara îşi împarte zi de zi, week-end de week-end, papucii de casă, ventuzele, apa de gură şi pijamalele, nu mai este mare baştan pe la IMM-urile din Iaşi.

Potrivit unui comunicat oficial aparţinând Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, pe scurt MECMA, Emil, alintat în tinereţe şi Alain Delon, nu mai este şef la Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie (OTIMMC). Practic, în urma unui ordin venit de mai de sus, mahării din Ministerul Economiei nu i-au mai înnoit contractul lui Emil, acesta din urmă ocupând postul ca interimar timp de un an de zile.

„Domnul Emil Popa nu mai este în instituţie de mai bine de o săptămână, când a venit şi documentul oficial de la Bucureşti. Până la desemnarea altui director, interimatul OTIMMC îl voi ţine eu”, a precizat Laura Mihaela Craiciu, consilier implementare programe în cadrul Oficiului Teritorial pentru IMM.  După fugărirea lui Emil din fotoliul de şef al OTIMMC Iaşi se naşte, în mod firesc, întrebarea? A pierdut senatoarea Mihaela sprijinul şi protecţia de care s-a bucurat până acum, din partea amicei Lenuţa Udrea, blonda care face şi desface iţele politichiei portocalii de pe malul Dâmboviţei, ori e altceva mai fistichiu la mijloc? Că încurcate şi întortocheate sunt căile Domnului şi politichiei!

Senatoarea Mihaela a trecut cu căţel şi purcel în tabăra „caporalului” Vasile

Pe de altă parte, există voci în filiala portocalie din Iaşi care susţin că Emil Popa ar fi fost mătrăşit de la conducerea OTIMMC pe motiv de …consoartă. Mai precis, pe scumpa sa soţie, senatoarea Mihaela ar fi luat-o gura pe dinainte dar şi stiloul din dotare, semnând rapid, fără să stea prea mult pe gânduri, moţiunea de susţinere a lui Vasile Blaga la conducerea partidului. Ei, ce să-i faci domn’ Emil, minte de femeie!. Doamna a ales să meargă pe mâna „caporalului” Blaga iar pe matale te-a costat postul!

De altfel, senatoarea recunoaşte cu nonşalanţă că a trecut demult în tabăra caporalului Vasile.

„Am semnat moţiunea, dar recunosc că nu a fost o alegere uşoară. Şi Vasile Blaga şi Emil Boc îmi sunt colegi dragi şi ţin la ambii. PDL are însă nevoie de o schimbare de abordare. Partidul e viu, dar nu e vorba de un război, ci de o competiţie. Prin existenţa celor două candidaturi, partidul poate creşte în perioada următoare”, a conchis Mihaela, uşor cam nesigură pe ea.

Emil Popa, soţul senatoarei PDL, a fost numit provizoriu la conducerea OTIMMC în luna aprilie 2010, cam în aceeaşi perioadă în care soţia devenea preşedinte interimar la PDL Iaşi. Anterior, în fruntea Oficiului Teritorial pentru IMM s-a aflat pesedistul Bogdan Balanişcu, care i-a urmat penelistului Anghel Ficu. Şi la vară, cald.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *