Căsătoriile lui Donald Trump așa cum nu le știe lumea

Oare ce le-a transformat într-o bătaie de cap așa de mare pentru cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite și de ce au reprezentat mereu materie primă pentru ziarele de scandal?

De la aventuri la procese, îți dezvăluim detalii mai puțin cunoscute despre fostele soții ale lui Donald Trump.

1. Ivana Trump și Marla Maples s-au certat pe pârtie

Se pare că Ivana și Marla au avut o altercație în 1989, când amândouî se aflau în același resort de schi, în Aspen. Detaliile variază, dar toate relatările coincid în legătură cu faptul că cearta a vizat aventura pe care Maples o avea cu Donald.

 

Revista People relatează că Ivana a înfruntat-o pe Marla în afara unui restaurant, numind-o „cățea” și cerîndu-i să-i lase soțul în pace. Martorii spun că Donald a dispărut din peisaj în timpul scandalului, decolând cu schiuri cu tot, după care Ivana l-a prins din urmă pe pârtie și i-a făcut celebrul gest cu degetul mijlociu ridicat în sus.

Nu știm cît de exacte și nepărtinitoare sunt aceste relatări, dar cert este că divorțul celor doi a fost anunțat o lună mai tîrziu.

2. În urma partajului, Ivana s-a ales cu o sumă consistentă de bani

Deși divorțul celor doi a fost anunțat în februarie 1990, Ivana și Donald au ajuns la o înțelegere financiară abia în martie anul următor, în parte datorită unei dispute asupra contractului prenupțial.

Potrivit publicației New York Times, așteptarea a meritat pentru Ivana, care s-a ales cu 14 milioane de dolari, o proprietate cu 45 de încăperi în Greenwich, un apartament în Trump Plaza, și cu dreptul de a folosi o lună pe an proprietatea Mar-a-Lago, care numără nu mai puțin de 118 camere, din Florida.

Potrivit aceleiași publicații, Ivana urma să primească 650.000 de dolari anual ca pensie alimentară pentru copii. La acel moment, era un pic neclar cum urma să se achite Donald de aceste îndatoriri, avînd în vedere presupusele sale dificultăți financiare.

În ciuda acestei înțelegeri, care a urmat unui acord inițial stabilit în decembrie 1990, cei doi au continuat să se lupte în tribunal în următorii cîțiva ani. Ba chiar, în 1992, Donald a obținut un ordin prin care o împiedica pe Ivana să facă declarații publice despre fostul lor mariaj.

El a dat-o în judecată pe Ivana pentru a-și recăpăta cei 25 de milioane pe care ea i-a obținut în cash, proprietăți și alte bunuri, în urma partajului. Ivana a contracarat cu un alt proces. Cei doi au ajuns la o înțelegere finală în mai 1993. În septembrie 2016, în timpul campaniei prezidențiale, publicația The New York Times și lanțul de ziare Gannett au înaintat o moțiune prin care cereau desecretizarea documentelor legate de divorțul celor doi. Moțiunea a fost însă respinsă.

3. Marla a obținut mult mai puțin în urma divorțului

Donald și Marla și-au anunțat separarea în mai 1997, iar procedurile de divorț au fost demarate trei luni mai tîrziu, potrivit publicației New York Times.

Dosarul s-a mai judecat încă doi ani, pînă cînd Maples a renunțat în sfîrșit la bătălia ei pe acordul prenupțial. Potrivit New York Daily News, ea a obținut doar două milioane de dolari. In 2002, Maples urma să publice o carte, despre al cărei subiect s-a speculat că ar fi mariajul cu Donald Trump. Proiectul a fost anulat în mod misterios în ultimul moment.

4. Ivana se gîndea să devină prima doamnă încă din anii ’80

În 2016, Ivana a declarat pentru New York Post că Donald avea intenția de a candida la președinție cu 5 ani înaintea divorțului lor, dar scandalul rezultat în urma separării lor a făcut lucrul ăsta imposibil. Așa cum a ieșit la iveală, și Ivana se gîndea cum va fi viața sa la Casa Albă, după cum a fost detaliat într-un interviu pe care l-a acordat revistei Vanity Fair în ianuarie 1988.

„Probabil că asta nu se va întîmpla în următorii zece ani, cu siguranță nu!”, a răspuns ea cînd a fost întrebată dacă țelul ei e să ajungă la Casa Albă.

„Sunt atîtea de făcut pînă atunci. Am investit în orașul ăsta aproape un milliard de dolari. Nu putem să ne lăsăm pe seama altora investițiile și să plecăm la Casa Albă. S-ar duce pe apa sîmbetei într-o secundă. E prea curînd.

Dar peste zece ani, Donald va avea 50 de ani, va fi un bărbat în floarea vîrstei”, apoi a adăugat: „Ceea ce a făcut Donald în ultimii zece ani unele corporații nu reușesc nici într-o sută. Donald este interesat de politică la un anumit nivel. Dar nu cred că va candida la primărie. Ar putea face asta cu ușurință, dar nu ar fi o provocare pentru el.”

SURSA:elle.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *